Kuninkaalliset ilmavoimat hylkäävät Mosquito-taistelulennokkinsa

Viime vuosina Britannian armeijat ovat olleet erityisen tuottelias uusien puolustusohjelmien suhteen 10 Downing Streetin valitseman poliittisen akselin vauhdittamana kolmen vuoden ajan. ilmoitus La Défensen käytettävissä olevien varojen merkittävästä lisäämisestä tulevina vuosina. On kuitenkin selvää, että nämä ilmoitukset ovat hyvin usein lyhytaikaisia ​​ja että alkuperäisten ilmoitusten ja lupausten lisäksi monet näistä ohjelmista eivät lopu. Tämä pätee jälleen tänään, kun kuninkaalliset ilmavoimat ilmoittivat LANCA-ohjelman luopumisesta Lightwigth Affordable Novel Combat Aircraft -lentokoneiden ja sen Mosquito-droonin osalta. Tästä ohjelmasta vastaava Royal Air Force Rapid Capabilities Office (RCO) ilmoittikin 24. kesäkuuta, että tämä ei menisi alkuperäistä tutkimusvaihetta pidemmälletäsmentäen samalla, että sen luopuminen ei heikentäisi kuninkaallisten ilmavoimien sitoutumista hankkia paras "yhdistelmä" valmiuksia parhaaseen hintaan ja että se todellakin hankkii Loyal Wingmen -tyyppisen kapasiteetin tulevina vuosina.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusanalyysi | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt | Taisteludroneja

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit