LPM 2023: 5 kykymahdollisuutta valmistaa Ranskan armeijat korkeaan intensiteettiin

Vuoden 2023 sotilasohjelmointilaille omistettu artikkelisarja on päättymässä. Olemme toistaiseksi käsitelleet monia aiheita, olivatpa ne strategisia, kuten kenraali de Gaullelta peritty globaalin armeijaformaatin tulevaisuus, tai puhtaasti teknisiä aiheita, kuten suotavaa tarjota Ranskan laivastolle subventionaalisesti toimivia merimiehiä sen SSN:n rinnalle. Jos nämä artikkelit tekivät mahdolliseksi esittää suhteellisen tyhjentävästi panokset, mutta myös tähän LPM:ään sovellettavat rajoitukset, kahdessa viimeisessä artikkelissa, jotka päättävät tämän sarjan, käsitellään omalta osaltaan mahdollisia Quickwin-kapasiteettia. toisaalta tekninen, joka todennäköisesti tarjoaa armeijoille merkittäviä operatiivisia etuja korkean intensiteetin osallistumisen muodossa, huomattavasti alhaisemmilla kustannuksilla kuin ne, joille ne joutuvat kehittämään samanlaisia ​​valmiuksia, ja aikataulut ovat yhteensopivia armeijan toteuttamisen kanssa. Ohjelmointilaki.

Tämä ensimmäinen artikkeli käsittelee Quickwinsin kykyjä, anna anteeksi anglismi, mutta ranskan kielessä tuskin on sanaa, joka kirjoittaisi tämän käsitteen nopeasta voitosta ja rajoitetulla ponnistelulla, jota voidaan luonnehtia kolmen tiukan kriteerin noudattamisella, nimittäin kapasiteetin lisäämisellä. yli 3 % nykyiseen verrattuna, kustannukset alle 20 % normaalihinnasta ja toteutusajat alle 35 vuotta, mikä mahdollistaa kapasiteetin lisäyksen ennen vuotta 7. Tässä ei-tyhjentävässä artikkelissa on yksilöity 2030 näistä Quickwins, joka liittyy ilmavoimien hävittäjälaivastoon, Ranskan laivaston pinta- ja meripartiolaivastoon sekä armeijan panssarivaunu- ja taisteluhelikopterilaivastoon, joihin kaikkiin vaikuttaa voimakkaasti korkean intensiteetin uhan kehitys.

1- Nosta armeijan Leclerc-panssarivaunulaivasto 270 yksikköön

Vuosien 2019–2025 sotilasohjelmointilaissa, joka ottaa käyttöön vuoden 2014 valkoisen kirjan muodon, suunnitellaan tähän mennessä modernisoivansa vain 200 Leclerc-panssarivaunua, jotta ne muodostaisivat Ranskan maayksiköiden iskujoukot vähintään vuoteen 2035 asti ja ensimmäisten panssarivaunujen saapumiseen asti. ajoneuvoja MGCS-ohjelmasta. Tämä määrä kuitenkin pakottaa armeijan vähentämään 4 panssarirykmenttinsä henkilöstöä, jotka aseistavat 2 ranskalaista divisioonaa, nimittäin Thierville-sur-Meusen 1. metsästäjärykmenttiä Lorrainessa, 501. Mourmelonle-Grandin panssarirykmenttiä, 12. Olivetin Cuirassier-rykmentti ja Mailly-le-Campin 5. dragoonrykmentti sekä poistamaan 15 Leclercin jakaminen 5. Cuirassier-rykmentille, joka sijaitsee Yhdistyneissä arabiemiirikunnissa. Varustaakseen nämä 4 rykmenttiä tarvitsemillaan 60 Leclerc-panssarivaunulla ja säilyttääkseen toisaalta 5. Cuirassier-rykmentin ja miehistöjä kouluttavan 1. African Chasseurs de Canjuers -rykmentin resurssit, armeija ei tarvitsisi 200:aa. tankkeja, mutta 270 modernisoitua Leclercia. Tämä tarve voitaisiin kuitenkin tyydyttää helposti ja halvemmalla.

Leclerc AZUR Sotilasliitot | Puolustusanalyysi | Australia
Leclerc on edelleen erittäin liikkuva ja tehokas taistelutankki, myös nykyaikaisimpia panssarivaunuja vastaan.

Itse asiassa armeija oli vielä linjassa 2010-luvun alussa, 356 Leclerc-panssarivaunua. Vielä käytössä olevien 220 kappaleen lisäksi 136 kappaletta on koiruiskutettu. Kuten usein tässä tapauksessa, niitä käytettiin suureen varaosavarastoon, varsinkin kun 2010-lukua leimasivat nälkäiset budjetit ja kaikkea muuta kuin mitättömät toimintapaineet. Kuitenkin tähän mennessä noin 50 näistä panssarivaunuista on voitu itse asiassa ottaa pois reservistään, ja teknisen uudelleenjärjestelyn ja MLU:n modernisoinnin perusteella ne voisivat hyvinkin tulla päätökseen ranskalaisten panssarirykmenttien inventaarioksi. Yhteensä säilytetyt 20 tankkia sekä edelleen käytössä olevat 35 yksikköä tarkoittaisivat 3 %:n kapasiteetin lisäystä armeijalle tällä avainalueella korkean intensiteetin vuoksi. Tällaiseen päivitykseen tarvittavien investointien pitäisi puolestaan ​​olla 4–35 miljoonaa euroa panssaroitua ajoneuvoa kohden, eli 2030 prosenttia modernisoidun Leclercin hinnasta, jos tämä ajatus on järkevä, koska Ranskan on mahdotonta tuottaa uutta Leclerc monta vuotta ja tuotantolinjan purkaminen. Lopuksi tarvittavat työt voitaisiin tehdä ilman suuria vaikeuksia tulevan LPM:n aikana eli ennen vuotta XNUMX, jolloin noudatettiin Quickwinille alun perin annettua määritelmää.

2- Hanki Emirati Mirage 2000-9 ilma- ja avaruusvoimille


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 sotilasliittoumat | Puolustusanalyysi | Australia

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit