Yhdysvaltain armeija esittelee kuusi prioriteettiaan vastatakseen Kiinan ja Venäjän haasteeseen vuonna 6

Viime aikoihin asti Yhdysvaltain armeija luotti kahteen pilariin valmistautuakseen tuleviin sotilaallisiin haasteisiin. Toisaalta se oli täysin mukana Joint All-Domain Command-and-Control -doktriinissa eli JADCC:ssä, jonka tarkoituksena oli mahdollistaa parempi yhteentoimivuus sen yksiköiden välillä, mutta myös muiden amerikkalaisten armeijoiden, kuten Yhdysvaltain ilmavoimien tai laivaston kanssa. sekä sen liittolaisten kanssa. Toisaalta se oli sitoutunut edellisellä toimikaudella kehittämään a super-ohjelma nimeltä BIG-6Viitaten 5-luvun alun kuuluisaan BIG 70 -superohjelmaan, joka synnytti erityisesti Patriot-järjestelmän, Bradley-jalkaväen taisteluajoneuvon tai UH-60 Black Hawk -helikopterin. Jos osallistuminen JADCC-doktriiniin pysyy ensisijaisena tavoitteena, Ukrainan sota ja jännitteet Taiwanin ympärillä ovat vähitellen jättäneet BIG 6:n unohduksiin, ja ne on korvattu 35 allekirjoitukseksi kutsuttujen ohjelmien klusterilla, jotka ovat ensisijaisia ​​ohjelmia, joilla modernisoidaan monia laitteita, jotka on peritty Suurin osa kylmästä sodasta, erityisesti BIG 5:een kuuluvista. Strategisesta akselista puuttui kuitenkin johdonmukaisuus näihin pyrkimyksiin täsmällisten ja ajallisten laadullisten tavoitteiden ympärillä. Juuri tämän Christine Wormuth on juuri tehnyt., armeijan sihteeri, luennon aikana, joka pidettiin Fort Benningissä osana Maneuver Warfighter -konferenssia.

Yksi asia on varma, että Ukrainan sodan opetukset on ilmeisesti otettu suurelta osin huomioon tässä strategiassa, joka perustuu laadullisiin tavoitteisiin, jotka on saavutettava vuoteen 2030 mennessä, eli silloin, kun Army People's Liberation, sen laivasto ja ilmavoimat ovat saavuttaneet valtaa, jota tarvitaan lopulta sotilaallisiin toimiin Taiwania vastaan. Näitä tavoitteita on kuusi, ja ne vaihtelevat tiedosta komentoon, tulivoimasta varkain ja koordinoinnista logistiikkaan, ja ne tarjoavat tehokkaasti yleistä johdonmukaisuutta ponnisteluille, joita Yhdysvaltain armeijan on tarjottava vastatakseen haasteisiin. sekä Venäjän haaste Euroopassa.

PLA Drill Defense Analysis | Sotilaslogistiikkaketju | MBT-panssarivaunut
Selviytyäkseen Kansan vapautusarmeijan käytettävissä olevista keinoista seuraavan vuosikymmenen alussa Yhdysvaltain armeijan on harkittava perusteellisesti uudelleen oppejaan ja keinojaan.

Ensinnäkin Yhdysvaltain armeijalla on oltava laajempi, tehokkaampi ja tiheämpi tiedustelu- ja havainnointikyky, jotta se voi jatkuvasti tarkkailla vastustajiensa liikkeitä, joukkojen kokoonpanoa ja heidän käytettävissään olevia keinoja. Tämä pilari perustuu useisiin ohjelmiin, joiden tarkoituksena on tarjota Yhdysvaltain armeijalle monialueiset havainnointivälineet koko visuaalisella ja sähkömagneettisella spektrillä kaikilla tasoilla, mutta myös keinoja analysoida tuotettua tietoa ja muuntaa se käyttökelpoiseksi tiedoksi. Yhdysvaltain armeijan toimesta. Tämä komponentti on osoittanut kaiken tehokkuutensa korkean intensiteetin toiminnan puitteissa Ukrainassa, sillä sillä on ollut rooli, jonka uskotaan olevan ratkaiseva Ukrainan vastarinnassa Venäjän armeijoiden erittäin ylivoimaista tulivoimaa vastaan.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusanalyysi | Sotilaslogistiikkaketju | MBT-panssarivaunut

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

  1. […] valmistautua tuleviin sotilaallisiin haasteisiin. Toisaalta se oli täysin mukana Joint All-Domain Command-and-Control -doktriinissa eli JADCC:ssä, jonka tarkoituksena oli mahdollistaa parempi yhteentoimivuus sen yksiköiden välillä, mutta myös muiden amerikkalaisten armeijoiden, kuten Yhdysvaltain ilmavoimien, kanssa. Yhdysvaltain laivasto sekä sen liittolaiset. Toisaalta se oli sitoutunut edellisellä toimikaudella BIG-6-nimisen superohjelman kehittämiseen viitaten 5-luvun alun kuuluisaan superohjelmaan BIG 70, joka synnytti erityisesti Patriot-järjestelmä, Bradley-jalkaväen taisteluajoneuvo tai UH-60 Black Hawk -helikopteri. Jos osallistuminen JADCC-doktriiniin pysyy prioriteettina, Ukrainan sota sekä Taiwanin ympärillä vallitsevat jännitteet ovat vähitellen jättäneet BIG 6:n unohduksiin, ja ne on korvattu ohjelmaklusterilla nimeltä 35 Signatures, jotka ovat ensisijaisia ​​ohjelmia joidenkin nykyaikaistamiseen. […]

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit