KAI esittelee lupaavan mallin KF-21 Boramae -hävittäjänsä laivastoversiosta

Vaikka kaikki johti uskomaan muutama viikko sitten, että Soul oli luopunut ajatuksesta lentotukialuksen hankkimisesta, Etelä-Korean esikuntapäällikön kenraali Kim Seung-kyumin lausunnot 19. syyskuuta, antoi tälle kunnianhimolle uutta loistoa. Ohjelmaa ei vain hylätty, vaan Soul harkitsisi nyt vaikuttavamman, luokkaa 60.000 16 tonnin aluksen hankkimista, ja se voisi luottaa ulkomaiseen kumppaniin rakennuksen toteuttamisessa. Lisäksi siellä, missä alkuperäisen CVX:n oli tarkoitus toteuttaa 35 amerikkalaista F-21B:tä, uusi eteläkorealainen alus voisi puolestaan ​​kuljettaa meriversiota KAI:n suunnittelemasta uudesta KF-2022 Boramae -hävittäjästä, joka teki ensimmäisen lentonsa tänä kesänä. . Kesti vain muutaman päivän, ennen kuin tämä hypoteesi muotoutui Defence Expo 21 -näyttelyssä Goyangissa Soulin esikaupunkialueella, kun KAI esitteli mallin KF-XNUMXN:stä, lentokoneensa laivastoversiosta.

Eteläkorealainen valmistaja selvensi tämän mallin esittelyn aikana, että kyseessä oli vain käsitys siitä, mikä voisi olla versio Boramaesta, joka on tarkoitus nousta mahdollisen tulevan lentoliikenteen harjoittajalle. Etelä-Korean lentokone, tapa sanoa, että tähän mennessä maan viranomaiset eivät ole virallisesti ilmoittaneet tilauksesta tai sopimuksesta tällaisen laitteen kehittämiseksi. Esitetty malli ei kuitenkaan ole mitenkään yksinkertainen KF-21, joka on varustettu laskutelineellä ja vahvistetulla laskutelineellä. Ilma-alus näyttää todellakin ottavan huomioon tällaisen laitteen suunnittelun ja toteutuksen aiheuttamat rajoitteet.

KF21 Boramae ensimmäinen lento Analysoi puolustusta | Hävittäjäkoneet | Sotilaslentokoneiden rakentaminen
Huomaa, että KF-21:n juna on hyvin erilainen kuin KF-21N:n mallissa esitetty

Siten KF-21N on vaikuttavampi kuin maaversio, sillä sen pituus on 17,1 metriä, 30 cm pidempi ja siipien kärkiväli 12,3 metriä verrattuna alkuperäisen version 11,2 metriä, mikä antaa KF-21N:lle 20 % suuremman siipialueen. Tarkkaan ottaen siivet voidaan taittaa noin 1 metrin pituudelta, jolloin lentotukialuksen ahtaissa halleissa merkittävä ominaisuus on koneen maajalanjäljen pienentäminen. KF-21N:n voimanlähteenä olisi kaksi GE F-414 -konetta, kuten maaversiossa, ja suurin lentoonlähtöpaino olisi sama molemmilla versioilla, vaikka laivaston versiossa tyhjäpaino olisi hieman suurempi. Lopuksi laitteessa on vahvistettu alavaunu, joka mahdollistaa katapultin laukaisun käyttämällä höyrykatapulttia tai American Emalsia, sekä laskukoukku, joka näyttää erittäin kevyeltä tämän massan laitteelle. Tässä yhteydessä on huomattava, että lentokoneen maavaraa on kasvatettu merkittävästi, KF-21N:n korkeus ylittää Boramaen korkeuden 50 cm.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusanalyysi | Hävittäjälentokone | Sotilaslentokoneiden rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit