Kuinka voimme nostaa Ranskan puolustusponnistelut 3 prosenttiin BKT:sta seitsemässä vuodessa ilman, että alijäämiä kasvatetaan?

Puolustustukikohta tarjoaa innovatiivisen ja asiaankuuluvan lähestymistavan vastatakseen Ranskan puolustustoimien rahoittamiseen liittyviin haasteisiin nykyisessä tilanteessa, jota leimaavat vahvat budjettirajoitukset ja yhtä tärkeä tarve nykyaikaistaa ja laajentaa maan sotilaallisia valmiuksia.

Tämän artikkelin ensimmäisessä osassa, esittelimme tämän rahoitustavan taustalla olevan rakenteen ja paradigmat, jotka perustuvat neljään pilariin: asevoimille kalustovuokraa tarjoava rahoitusyhtiö, säästöihin perustuva rahoitusmalli, nykyaikainen analyysi puolustusteollisuuden investointien budjettitehokkuudesta kestävyyden parantamiseksi. ja uusi paradigma puolustustarvikkeiden suunnittelulle ja pitkäaikaiselle käytölle.

Tässä toisessa osassa kerromme yksityiskohtaisesti tämän mallin soveltamisesta tämän numeron neljälle suurelle toimijalle: asevoimille varustetarpeidensa täyttämiseksi, Ranskan puolustusteollisuuden teolliseen ja teknologiseen tukikohtaan sen tehokkuuden ja houkuttelevuuden optimoimiseksi erityisesti. viennin, julkisen talouden ja aluesuunnittelupolitiikan sekä sen soveltuvuuden yhteistyöohjelmiin.


Armeijoiden puolustustukikohta

Puolustustukikohta on ennen kaikkea suunniteltu siten, että armeijat voivat saada varusteita ja toimintavaroja maailmanlaajuisen uhan kehityksen mukaisesti. Itse asiassa, jos hankkeen toiminta keskittyy ennen kaikkea suurten kaluston rahoittamiseen, sen toteuttaminen antaisi armeijalle mahdollisuuden hajottaa luottojensa käyttöä joustavasti ja tehokkaasti vastatakseen turvallisuushaasteisiin lyhyellä, keskipitkällä ja pitkällä aikavälillä. termi. 

Sijoituskupla, joka vastaa välittömiin haasteisiin

Ranskan puolustusponnistelut
Kuinka voimme nostaa Ranskan puolustusponnistelut 3 prosenttiin BKT:sta seitsemässä vuodessa ilman, että alijäämiä kasvatetaan? 7

Ensinnäkin SD antaisi armeijalle mahdollisuuden nähdä varustelukykynsä kasvavan erittäin nopeasti ja merkittävästi. Viereisessä kaaviossa säilytetty hypoteesi on laiteinvestointien lisäys 5 miljardilla eurolla vuonna 2025 ja 20 miljardiin euroon vuonna 2032, kun inflaatiota ei oteta huomioon.

Vuokrakustannukset puolestaan ​​kasvavat asteittain vuoden 500 2025 miljoonasta eurosta 18,5 miljardiin euroon vuonna 2039 perustuen 2,5 %:n vuosikorkoon, V0:aan 10 %:iin, VR:ään 35 %:iin ja 15 vuoden leasingsopimukseen.

Investointien asteittainen lisääntyminen vastaa teollisuuden rajoitteisiin. Seitsemän vuoden aikana 3 prosenttiin bruttokansantuotteesta nostetun puolustusponnistelun perusteella malli tuottaa armeijalle 7 miljardin euron budjetin lisäarvon joukkojen varustamiseen osoitetun 20 miljardin euron lisäyksen lisäksi. 

Puolustustukikohtaan kelpaavat varusteet

Puolustustukikohta mahdollistaa mallillaan lukuisten puolustustarvikkeiden ja merkittävien vaikutusohjelmien rahoittamisen, kunhan ne voidaan mahdollisesti viedä takaisin leasing-sopimuksen päätyttyä.

Tästä syystä tämä ei sisällä ydinpelotteisiin tarkoitetut järjestelmät sekä laitteet, joiden tehokkuuspotentiaali on ajan mittaan rajallinen ja joiden vuoksi niitä ei voida viedä hyvissä olosuhteissa, kuten tietyt ammukset.

Armeijoiden tärkeimmät kalustotarpeet perustuvat kuitenkin juuri Puolustustukikohdan kelpoisuuskriteerit täyttävään kalustoon. 

Saatavilla olevien luottojen siirto kriittisiin tehtäviin


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Armeijan budjetit ja puolustusponnistelut | Puolustusanalyysi | Kansainvälinen teknologinen yhteistyö Puolustus

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit