Yhdysvaltain pelotteen johtajalle Yhdysvaltain ja Kiinan välinen konflikti näyttää väistämättömältä

- Mainonta -

Yhdysvaltain strategisen komennon komentajalle Yhdysvaltojen ja Kiinan välinen konflikti on nyt luultavasti väistämätön keskipitkällä aikavälillä, ja Washingtonin on tarkoituksenmukaista valmistautua siihen, myös ydinpelotteen alalla.

Vain viikko sitten Saksan liittokansleri Olaf Scholz matkusti lentokuorman saksalaisten yritysjohtajien kanssa Pekingiin tapaamaan Kiinan kollegaansa, presidentti Xi Jinpingiä, joka valittiin uudelleen maan johtajaksi viideksi vuodeksi.

Saksan valtionpäämiehelle oli ennen kaikkea kysymys maiden välisen taloudellisen yhteistyön vahvistamisesta, Kiinan ollessa kriittinen markkina Saksan viennille, sekä sen talouden ja teollisuuden sujuvasta toiminnasta.

- Mainonta -

Tämä vierailu herätti Euroopassa monia reaktioita, jotka herättivät huolta Berliinin lisäävän taloudellista riippuvuuttaan Pekingistä ja joutuvansa siten keskipitkällä tai pitkällä aikavälillä samanlaiseen tilanteeseen kuin se on nykyään suuren riippuvuutensa vuoksi. venäläisestä kaasusta.

Ja jos uskomme American Strategic Commandin tai Stratcomin johtajan amiraali Richardin viimeisimpiä lausuntoja, maan pelote, liittokansleri Scholzin virhearviointi, voisi muotoutua paljon odotettua nopeammin.

Todellakin, puhuminen puitteissa Naval Submarine Leaguen vuotuinen symposiumi, amerikkalainen amiraali maalasi erittäin huolestuttavan kuvan. Hänen mukaansa, " Ukrainan sota tällä hetkellä on vain alkupala" ja lisätäksesi " Suuri (sota) on tulossa, eikä kestä kauan, kun meidät koetellaan, kuten emme ole olleet pitkään aikaan.".

- Mainonta -

Tosiasia on, että Stratcomin johtajan esittämä mielipide on nykyään suurelta osin hallitseva Pentagonissa, ja suurin osa sen virkamiehistä selittää nyt, että vastakkainasettelu Kiinan kanssa näyttää väistämättömältä, varsinkin kun amerikkalaiset armeijat kohtaavat merkittäviä vaikeuksia, joihin Kansan vapautusarmeija ei. ei omalta osaltaan näytä olevan paljastunut, etenkään teollisuuden ja teknologian aloilla.

Yhdysvaltain laivaston P8 Poseidon pudottaa torpedon ASM 1 -harjoituksen aikana Sotilaallinen suunnittelu ja suunnitelmat | Sotilaalliset liitot | Puolustusanalyysi
Yhdysvaltain laivastolla on edelleen merkittävä teknologinen etu Kiinaan verrattuna sukellusvenesodankäynnissä

Näin ollen amiraali Richardille amerikkalaista puolustustyökalua ja sen pelotetyökalua voidaan verrata laivaan, mutta laivaan, joka uppoaa, tietysti hitaasti, mutta varmasti, samalla kun kuuluisa kapasiteettikäyrän ylittäminen PLA:n ja amerikkalaisen välillä. asevoimat ovat muotoutumassa yhä lähempänä.

Hänen mukaansa ainoa alue, jolla Yhdysvallat säilyttäisi huomattavan valta-aseman PLA:han nähden, olisi sukellusvenesota (huomaa ohimennen, että amiraali Richard on sukellusvene).

- Mainonta -

Hän lisää, puhuakseni vain Yhdysvaltain laivastosta, että jos maan teollisissa valmiuksissa, mutta myös amerikkalaisten aseiden suunnittelussa ja rakentamisessa käytetyissä menetelmissä ei tapahdu perusteellista muutosta, Kiinan ylivoima keskipitkällä aikavälillä olisi väistämätöntä. huomauttaa, että se voisi jopa heikentää Yhdysvaltojen pelotteen, joka monien mielestä perustuu 12 ydinsukellusveneen laivastoon, joissa on erittäin kehittyneitä laitteita.


LOGO meta Defense 70 Sotilaallinen suunnittelu ja suunnitelmat | Sotilasliitot | Puolustusanalyysi

75 % tästä artikkelista on vielä lukematta,
Tilaa päästäksesi siihen!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 6,90 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit