Kiinan on kerrottu kaksinkertaistaneen hävittäjien tuotannon kuluneen vuoden aikana

Vuosina 2014–2017 kiinalaiset telakat laskivat yhdessä 6 hävittäjää sekä noin kymmenen fregattia ja noin viisitoista korvettia. Tätä nykyaikaisten alusten tuotantoa pidettiin jo silloin Pekingin suurena ponnisteluna laivastonsa nykyaikaistamiseksi ja vahvistamiseksi. Pelkästään vuonna 2021 kiinalaiset telakat kuitenkin laskevat vesille 7 hävittäjää ja 2 fregattia sekä uuden lentotukialuksen ja monia muita aluksia, joita kaikkia pidettiin täysin moderneina ja hyvin varusteltuina ja aseistetuina. Tukeakseen Kiinan laivaston laajentamista Peking on myös perustanut kolme modernia koulutus-, koulutus- ja simulaatiokeskusta, yhden per laivasto, kouluttamaan, kouluttamaan ja pätevöimään miehistöä samanaikaisesti uusien alusten toimittamisen kanssa. Itse asiassa Kansan vapautusarmeijan laivaston noususta on tullut näkyvä merkki Kiinan asevoimien erittäin nopeasta modernisoitumisesta ja laajentumisesta, kun taas vuonna 3 Peking kielsi maan asevoimia ja asevoimia koskevien tietojen lähettämisen erityisesti sosiaalisessa mediassa. puolustusteollisuus.

Asialliset tarkkailijat onnistuivat kuitenkin seuraamaan muiden Kiinan asevoimien nousua erityisesti ilmavoimien osalta. Sosiaalisissa verkostoissa ja kiinalaisissa lehdistöartikkeleissa julkaistujen taistelulentokoneiden valokuvien sarjanumeroiden ja rekisteröintien havaintojen perusteella syntyi siis yksimielisyys kiinalaisten taistelukoneiden vuosituotannosta, jossa Kiinan ilmaan toimitettiin noin 80 uutta hävittäjää. ja merivoimat vuosittain, mukaan lukien 20-30 viidennen sukupolven J-20-konetta. Marraskuun alussa pidetyssä Zhuhai 5 Airshowssa kävi ilmi, että Kiinan hävittäjien tuotanto oli kasvanut merkittävästi viime kuukausina. Siten siellä, missä J-2022-koneiden laivaston arvioitiin vuosi sitten olevan noin 20 yksikköä, nyt näyttää siltä, ​​että se nousisi 150-220 lentokoneeseen rekisteröintihavainnon perusteella, joka todistaa, että kolmannen erän tuotanto. Laitteiden tuotanto olisi hyvässä vauhdissa, jolloin vuodessa valmistettaisiin 260–70 uutta laitetta, mikä on vähintään kaksinkertainen siihen asti havaittuun tuotantoon verrattuna.

D16 Puolustusuutiset | Hävittäjäkoneet | Sotilaslentokoneiden rakentaminen
Su-30:stä johdettu J-16:ssa on täysin uusittu ja paljon nykyaikaisempi avioniikka kuin venäläisessä vastineessa, sekä uudet moottorit, jotka lisäävät autonomiaa ja parempaa suorituskykyä.

J-20-tuotanto ei ole ainoa, joka näyttää lisääntyneen viime kuukausina. Näin ollen yleiskäyttöisten raskaiden J-16-hävittäjien määrä näyttää myös lisääntyneen merkittävästi viimeisen vuoden aikana, samalla kun on havaittu myös monia uusia yksimoottorisia J-10C- ja kantoalustaisia ​​J-15-hävittäjiä. Kaiken kaikkiaan näyttää siltä, ​​että Kiinan teollisuuden taistelukoneiden vuotuinen tuotanto on kaksinkertaistunut yhdessä vuodessa saavuttaen ja jopa todennäköisesti ylittävän 150 lentokonetta vuodessa, eli tuotantoaste on oleellisesti sama kuin ilmailuyhtiöiden tukema tuotantoaste. , F-35EX ja F/A-15E/F tarkoitettu Yhdysvaltain asevoimille.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusuutiset | Hävittäjälentokone | Sotilaslentokoneiden rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit