Venäjän sotilaallinen suunnittelu valmistautuu yhteenottoon Naton kanssa

- Mainonta -

Venäjän uusi sotilaallinen suunnittelu painottaa pelottelua sekä joukkojen muodon lisäämistä mahdollisen vastakkainasettelun Naton kanssa. Tapa tämän saavuttamiseksi on kuitenkin edelleen epäselvä, ja ilmoitetut tavoitteet ovat erittäin kunnianhimoisia, ehkä liikaa maan taloudelle.

Kuten joka vuosi, puolustusministeri Sergei Šoigu ja Venäjän asevoimien esikuntapäällikkö kenraali Valeri Gerasimov esittivät presidentti Vladimir Putinille synteesi joukkojen tilasta sekä Venäjän armeijan tulevaa suunnittelua varten säilytettävät akselit.

Helmikuun 24. päivän uutisten perusteella tämä harjoitus pidettiin tänä vuonna yllättäen lähes perinteisellä tavalla. Kuten aiempina vuosina, Sergei Shoigun puhe osoitti paljon edistystä.

- Mainonta -

Tämä pätee erityisesti strategisten joukkojen modernisointiin, jotka ylittävät nyt ministeriön kaavioiden mukaan 91 prosentin modernisointiasteen koko ydinkolmikon osalta, sekä uusien laitteiden, mukaan lukien Boreï-A-luokan ballististen ohjusten sukellusvene ja Yassen-luokan ydinsukellusvene.

Tänä vuonna tehdyt ilmoitukset, jos ne muodoltaan kunnioittivat tälle harjoitukselle viime vuosina määriteltyjä puitteita, ovat kuitenkin Venäjän armeijalle täysin uusi tilanne ja kunnianhimo.

Sergei Shoigun ilmoittama henkilöstön massiivinen lisäys

Yksi Venäjän ministerin esittämä tavoite kiteyttää sinänsä Kremlin kunnianhimomuutoksen armeijainsa kohtaan. Itse asiassa Venäjän armeijat siirtyvät miljoonan miehen muodosta ilman reservejä 1,5 miljoonan miehen kokoonpanoon, mikä tarkoittaa 50 prosentin lisäystä.

- Mainonta -

Tämän saavuttamiseksi Venäjän puolustusministeriö aikoo laajentaa sopimussotilaiden määrää 695.000 18:een sekä asevelvollisuutta siirtämällä alaikärajasta 21 vuoteen 30 vuoteen ja nostamalla enimmäisiän XNUMX vuoteen.

Lisäksi pyritään erityisesti varmistamaan, että varusmiehet voivat allekirjoittaa palvelussopimuksen muun muassa vapauttamalla heidät kansallisesta palveluksesta, mikä on vahva peruste ottaen huomioon näiden kahden luokan väliset palkkaerot.

Muista, että muutama viikko sitten Venäjän puolustusministeriö ilmoitti, että puolustusbudjettia nostetaan vuonna 2023 yli 4 700 miljardiin ruplaan eli yli 75 miljardiin dollariin, mikä on lähes 50 % kasvua vuoteen 2021 verrattuna. nähdä suhdetta ruplan romahduksen alkuun, joka on menettänyt 25 prosenttia viime viikkoina.

- Mainonta -
RS 24 YARS e1646930498325 Sotilaallinen suunnittelu ja suunnitelmat | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut | Venäjän ja Ukrainan konflikti
Venäjän strategiset joukot ovat saavuttaneet 91,3 prosentin modernisointiasteen Venäjän puolustusministerin mukaan. Tässä mannertenvälinen ballistinen ohjus RS-24 Yars.

Tämä joukkojen laajennus mahdollistaa lukuisten yksiköiden luomisen tai kehittämisen luomalla kolme moottoroitua jalkaväedivisioonaa Hersonin ja Zaporozhyen oblasteihin sekä armeijajoukon Karjalassa, Suomen rajan rajalla.


LOGO meta Defense 70 Sotilaallinen suunnittelu ja suunnitelmat | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut | Venäjän ja Ukrainan konflikti

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit