Järjestys Rafale Kolumbialaiset voivat puuttua asiaan ennen vuoden 2022 loppua

Alle viikko sitten listasimme artikkelissa mahdollisista tulevista sopimuksista Rafale vuodelle 2023. Kuudesta mainitusta maasta Kolumbia oli tuolloin se, joka esitti lyhimmät todennäköiset määräajat, kun taas maan ilmavoimat olivat ilmoittaneet, että ranskalaiset lentokoneet vastasivat parhaiten heidän tarpeisiinsa amerikkalaista F-6V:tä ja ruotsalaista JAS-16 Gripen E/F:ää vastaan. ja että Kolumbian viranomaisten oli määrä julkistaa tämän kilpailun voittajan valinta tammikuun 39 aikana. Sen jälkeen Bogotassa asiat ovat ilmeisesti kiihtyneet. Vain muutama tunti tämän artikkelin julkaisemisen jälkeen espanjalainen sivusto infodefensa.com, joka on aina luotettava ja erittäin hyvin perillä varsinkin Etelä-Amerikassa, ilmoitti, että Rafale Bogota oli valinnut, että Kolumbian viranomaiset ovat aloittamassa neuvotteluja Dassault Aviationin kanssa ja että Ranskaan odotetaan tulevina päivinä tai viikkoina Kolumbian valtuuskuntaa valmistelemaan sopimuksen täytäntöönpanoa.

Ei tietenkään kestänyt kauan, ennen kuin kolumbialaiset ja ranskalaiset neuvottelijat pääsivät sopimukseen, mikä on todiste siitä, että ranskalainen tarjous oli erityisen hyvin suunniteltu. Todellakin, eilen 26. joulukuuta tämä sama sivusto julkaisi artikkelin ilmoitti, että Kolumbian ja Dassaultin välinen sopimus allekirjoitetaan tällä viikolla, ennen vuoden loppua. Vaikka Kolumbian kokonaistilaus koskee 16 lentokonetta, joiden arvo on lähes 3 miljardia dollaria, ensimmäinen tilaus, joka allekirjoitetaan tällä viikolla, koskee vain kolmea tai neljää lentokonetta, jotka toimitetaan vuonna 3, sekä palveluita ja niihin liittyviä palveluita. varusteet, kuten simulaattori, henkilöstön koulutus ja lentokoneiden sopeuttaminen Kolumbian ilmavoimien tarpeisiin ilmoitetulla 4 miljoonalla dollarilla eli 2025 miljoonalla eurolla.

Su 30MK2 Venezuela e1672153697499 Analyysipuolustus | Hävittäjäkoneet | Kolumbia

Kun Rafale, Kolumbian ilmavoimat varustetaan Etelä-Amerikan teatterin tehokkaimmalla hävittäjällä, ja ne pystyvät pitämään tietyt myrskyisät naapurit loitolla, erityisesti Venezuelan bolivarialaiset ilmavoimat, jotka linjaavat noin kaksikymmentä venäläistä Su-30MK2-konetta yhtä monen rinnalla. F -16 A/B ja kourallinen F-5:iä. Bogotan puoltava päätös Rafale voisi tässä suhteessa tehdä räjähdyksen Etelä-Amerikassa, kun taas Ecuadorin ilmavoimien on vaihdettava Etelä-Afrikan Cheetah C:nsä (kopio Mirage III:sta), ja Perun on myös vaihdettava MiG-29-, Su-25- ja tusina Mirage 2000s. Dassaultin menestys Kolumbiassa, mutta ennen kaikkea Kolumbian viranomaisille ehdotetun tarjouksen laatu, voisi saada nämä maat lähentymään ranskalaista valmistajaa tulevina kuukausina ja vuosina, yhtä paljon kuin kolme maata soveltaa yhteistä strategiaa kansainvälisellä näyttämöllä erityisesti allekirjoitettuaan kauppasopimus EU:n kanssa vuonna 2013 (Kolumbia, Peru), johon Ecuador liittyi vuonna 2017.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusanalyysi | Hävittäjälentokone | Kolumbia

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit