Saksaa painostetaan hyväksymään säiliöiden toimitukset Leopard 2 Ukrainaan

" Miksi minä ? » Tämä on luultavasti lause, jota Saksan liittokansleri Olaf Scholz ajattelee, sillä Ukrainan sota alkoi vain viikkoja sen jälkeen, kun hän muodosti koalitiohallituksensa. Tämän konfliktin taloudellisesti ja energian kannalta vaikeiden seurausten lisäksi, erityisesti Saksassa, joka oli ennen sotaa huomattavasti riippuvainen Venäjän kaasusta, se on ollut konfliktin alusta lähtien monien kritiikkien ja painostuksen kohteena. Berliinin Kiovalle antamasta sotilaallisesta avusta. Ja vaikka Saksa on jo tehnyt tietyn käsitteellisen vallankumouksen suostumalla toimittamaan pienaseita, sitten panssaroituja ajoneuvoja, tykistöjärjestelmiä, ilmatorjunta-akkuja ja nyt Marder-jalkaväen taisteluajoneuvoja, näyttää siltä, ​​että kansainväliset odotukset Berliiniä kohtaan kasvavat edelleen, vaikka nyt useat maat painostavat avoimesti Berliiniä saadakseen Saksan viranomaiset luvan raskaiden tankkien toimittamiseen Leopard 2 Ukrainan asevoimille.

Siis jälkeen Ranskan presidentin viestintätemppu koskien AMX-10RC "kevyitä taistelutankkeja" joka toimitetaan ukrainalaisille puolustajille, ja todennäköinen Joe Biden yrittää seuraavana päivänä saada Berliinin suostumaan Marderin odottamattomaan toimitukseen, Toiset Euroopan maat liittyvät nyt balettiin murtaakseen saksalaisten historiallisen vastarinnan, jotka kieltäytyvät näkemästä kansallisesti valmistettujen panssarivaunujen kehittymistä Venäjän armeijoita vastaan ​​Ukrainassa, sillä vaarana on, että maan historiasta tulee mieleen synkkiä aikoja, joista monet Saksalaiset halusivat unohtaa. On sanottava, että valitettavasti Berliinin kannalta suurin osa eurooppalaisista armeijoista, joilla on raskaita panssarivaunuja, on varustettu tarkasti panssarivaunuilla Leopard 2, jonka on suunnitellut Krauss-Maffei Wegmann, ja että näiden panssaroitujen ajoneuvojen jälleenvienti Ukrainaan vaatii itse asiassa Saksan viranomaisten nimenomaisen suostumuksen.

AMX10RC Fire Saksa | Sotilasliitot | Puolustusanalyysi
Ranskan päätös toimittaa AMX-10RC-kevyitä panssarivaunuja Ukrainaan on antanut länsimaisen dynamiikan raskaita panssaroituja varusteita toimittamaan Kiovan armeijoille.

Tosiasia on, että Puola, mutta myös Suomi olisi tänään valmis antamaan Ukrainan armeijalle osan panssarivaunuistaan Leopard 2. Saksalaiset teollisuusmiehet puolestaan ​​ilmoittivat maaliskuussa, että he voivat tarvittaessa toimittaa muutama tusina Leopard 1 kuntoutusvaiheen jälkeen. Samaan aikaan Lontoo vihjasi siihen Britannia voisi toimittaa tusinaa Challenger 2 -raskaita tankkeja, brittiläinen vastine Leopard 2, Kiovassa, ahdettu toisto Ranskan AMX-10RC:tä koskevasta aloitteesta, joka sai alkunsa nykyiselle dynamiikalle toimittaa länsimaisia ​​raskaita panssaroituja ajoneuvoja Ukrainan armeijoille.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Saksa | Sotilaalliset liitot | Puolustusanalyysi

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

Kaikki

2 Kommentit

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit

Meta-Defense

FREE
VIEW