Pohjois-Korean uhan edessä Etelä-Korean presidentti haluaa sijoittaa ydinaseita maaperään

- Mainonta -

Vuodesta 2022 tulee olemaan äärimmäisen jännityksen vuosi maailmassa. Mutta vaikka paljon huomiota kiinnitetään Venäjän ja Ukrainan väliseen konfliktiin, muut mahdolliset konfliktit ovat kehittyneet nopeasti koko tämän vuoden aikana planeetalla. Tämä on tapaus Taiwanin saari, joka on Kiinan presidentin Xi Jinpingin tavoitteiden kohde, mutta myös Persianlahden kanssa Iranin sotilaallisten voimavarojen nousu, tai Kaukasus, taistelevien armenialaisten ja azerilaisten joukkojen kanssa Vuoristo-Karabachin ympärillä.

Mutta intensiivisintä teatteria ei nykyään ole kukaan muu kuin Korean niemimaa, kun taas Pohjois-Korea on suorittanut tänä vuonna peräti 88 ballististen ohjusten laukaisua eri malleilla ja kantamalla, useimmiten Etelä-Korean ja Japanin aluevesien ympärillä tai niiden läheisyydessä.

Ydinaseilla varustettu Pjongjang on toistuvasti osoittanut pystyneensä iskemään naapuriinsa, mutta myös Japaniin, ja ehdottanut, että se voisi tarvittaessa iskeä amerikkalaisia ​​alueita ohjuksilla. Lisäksi, joulukuussa 2022 esiteltyä uutta Pohjois-Korean oppia pitää taktisten ydinaseiden käyttöä laillisena, myös ensimmäisessä tarkoituksessa.

- Mainonta -

Itse asiassa Pohjois-Korean ydinuhan hillitsemisestä on tullut Sinisen talon, Etelä-Korean presidentin Yoon Suk Yeolin ja hänen hallituksensa asuinpaikan, mutta myös hänen amerikkalaisen liittolaisensa pakkomielle. Aihe on myös Joe Bidenin kanssa käytyjen keskustelujen ytimessä, jossa amerikkalaisten resurssien suunniteltu lisääminen tämän uhan hillitsemiseen Etelä-Koreassa ja erityisharjoituksia tämän uhan ympärille Yhdysvaltojen ja Etelä-Korean armeijoiden välillä.

Samaan aikaan Soul on hankkinuterityinen oppi, joka tunnetaan 3-akselisena oppinatämän uhan hillitsemiseksi, joka liittyy ennaltaehkäiseviin iskuihin Pohjois-Korean laukaisupaikkojen poistamiseksi välittömien iskujen sattuessa, Pjongjangin lähettämien vektorien sieppaamiseen, jotka olisivat välttyneet ehkäiseviltä iskuilta, ja lopuksi kaikkien Pohjois-Korean kriittisten paikkojen poistamiseen ja infrastruktuurit armeijoiden komennon ja tuen neutraloimiseksi.

Tätä varten Etelä-Korean armeijat kehittävät useita maa-, meri- ja ilmaiskuvalmiuksia sekä kehittyneitä sieppausvalmiuksia, jotka voivat vastustaa Pjongjangin ohjuksia maan ennennäkemättömällä ponnistelulla oman puolustuksensa puolesta.

- Mainonta -
KDDXIII Batch2 Jeongjo suuri analysoi puolustusta | Ydinaseet | Hävittäjäkoneet
Etelä-Korean laivaston uudet KDXIII-hävittäjät osallistuvat 3-akselin oppiin toteuttamalla Hyunmoo III -risteilyohjuksia

Vaikka 3-akselinen oppi onkin relevantti ja ilmeisen hyvin resursoitu, se kärsii kriittistä rakenteellista heikkoutta. Itse asiassa se voi toimia vain, jos Pohjois-Koreassa käytössä olevien ydinkärkien ja mahdollisten vektoreiden määrä pysyy rajoitettuna, jotta ei vain kyettäisi lyödä tai jopa siepata niitä, vaan ennen kaikkea voidaan jäljittää niitä riittävän tarkasti. ja täydellisyyttä maan suojelemiseksi.

Nykyään lähteiden mukaan Pohjois-Korealla on itse asiassa 20-50 ydinkärkeä ja noin sata ballistista ohjusta, jotka pystyvät tarvittaessa kuljettamaan niitä. Pohjois-Korean diktaattori kuitenkin uudenvuodenpuheessaan Kim Jong-un lupasi nimenomaan kasvaa "räjähdysmäisesti", ydinkärkien määrä maassa. Onko se vastaus hänen pohjoiskorealaisen kollegansa ilmoituksiin?

Joka tapauksessa presidentti Yoon Suk Yeol puolestaan ​​ilmoitti aikovansa lisätä Etelä-Korean puolustuskykyä, vaikka se tarkoittaisi ydinaseiden sijoittamista maahan tai jopa itsensä varustamista aseilla.

- Mainonta -

LOGO meta Defense 70 analysoi puolustusta | Ydinaseet | Hävittäjälentokoneita

75 % tästä artikkelista on vielä lukematta,
Tilaa päästäksesi siihen!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 6,90 €.


Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

3 Kommentit

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit