Näimmekö strategisen käänteen Ramsteinin kokouksen aikana?

- Mainonta -

Kaikkien ukrainalaisten ja heidän lähimpien kannattajiensa, kuten Puolan tai Baltian maiden, kaikkien toiveiden ja odotusten aiheena, tänään Amerikan Ramsteinissa Rheinland-Pfalzissa pidetty kokous on viime kädessä tuottanut hyvin vähän. konkreettisia tuloksia lukuun ottamatta sen eri osallistujien jo antamia ilmoituksia. Ja jos Yhdysvallat on ilmoittanut lähettävänsä 50 uutta Bradley IFV:tä ja 80 panssarivaunua Stryker, ne eivät ole ilmoittaneet kauan odotetusta raskaiden Abrams-panssarivaunujen toimituksesta eivätkä edes ole saapuneet saamaan Saksaa toimittamaan tankkejaan. Leopard 2, tai yksinkertaisesti salliakseen Euroopan maiden, joilla se on, tehdä niin.

Jos kaikki kritiikki sulautuu nyt Berliiniin ja liittokansleri Olaf Scholziin, kuten saattaa odottaa, on selvää, että Saksan kanta ei ole poikkeanut hivenenkään konfliktin alkamisen jälkeen. Berliini on todellakin aina ja järjestelmällisesti odottanut Washingtonin ilmoittavan uudentyyppisten laitteiden toimittamisesta tehdäkseen samoin. Näin tapahtui konfliktin alussa panssarintorjuntaaseiden kohdalla amerikkalaisten Javelinien lähettämisen jälkeen, myöhemmin panssaroitujen miehistönkuljetusalusten osalta M113:n lähetyksen jälkeen, jälleen IRIS:n Ukrainaan siirron jälkeen. -T-akut ja Cheetah-ilmatorjuntatykit amerikkalaisen NASAMS:n lähettämisen jälkeen, tai jopa Pzh2000-itseliikkuvat aseet amerikkalaisten M109- ja M777-koneiden saapumisen jälkeen Ukrainaan. Vielä äskettäin Berliini odotti yhteistä ilmoitusta Yhdysvaltojen kanssa vahvistaakseen 40 Marder-jalkaväen taisteluajoneuvon lähettämisen Kiovaan 50 amerikkalaisen Bradleyn ohella.

PzH2000 KMW 004 Saksa | Sotilasliitot | Puolustusanalyysi
Kuten Pariisi Caesarien kanssa, Berliini oli odottanut amerikkalaisten M777- ja M109-tykistöjärjestelmien lähetystä ennen oman Pzh2000:n lähettämistä Ukrainaan.

Itse asiassa Saksan viranomaiset kieltäytyvät toimittamasta Leopard 2 Ukrainaan ilman, että Yhdysvallat on ilmoittanut M1 Abramsin toimittamisesta, ei ole millään tavalla yllätys ja vielä vähemmän askel taaksepäin. Se on vain sen opin tiukka soveltaminen, jota on harjoitettu konfliktin alusta lähtien ja jota myös valtaosa muista Ukrainaa tukevista maista, mukaan lukien Ranska ja Iso-Britannia, on noudattanut AMX-10RC-jaksoon asti ja Haastaja 2. Lontoon kaltaiset Pariisit voivat kuitenkin tarvittaessa luottaa omaan pelotteeseensa kohdatakseen mahdolliset Venäjän uhat, missä Saksa ei omalta osaltaan voi luottaa vain Natoon ja Amerikkaan. Paljon ihmeellisempää on se, että amerikkalaiset kieltäytyvät toimittamasta Abramsia käynnistämään dynamiikkaa, ja vielä varsinkin virkamiesten tästä aiheesta antamat selitykset. Amerikan esikuntapäällikön kenraali Mileyn ja puolustusministeri Lloyd Austinin tästä aiheesta esittämät selitykset ovat todellakin erittäin epävakuuttavia.

- Mainonta -

LOGO meta Defense 70 Saksa | Sotilaalliset liitot | Puolustusanalyysi

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.


Uutiskirjeen tilaus

- Mainonta -

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

2 Kommentit

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit