Intialaiset Scorpene-sukellusveneet varustetaan pian AIP-anaerobisella propulsiolla

Samana päivänä, kun 5. ja toiseksi viimeinen intialainen Kalvari-luokan sukellusvene INS Vagir toimitettiin Intian laivastolle, Naval Materials Research Laboratorylle (NMRL), joka kuuluu Intian aseistusvirastolle DRDO:lle ja ranskalaiselle laivastoryhmälle. Kalvari-luokan suunnitellun Scorpene-sukellusveneen suunnittelija Naval Group on allekirjoittanut puitesopimuksen paikallislaskun anaerobisen propulsiojärjestelmän (AIP for Air Independent Propulsion) integroimisesta INS Kalvariin, INS Kalvarin ensimmäiseen rakennukseen. samanniminen luokka astuu palvelukseen vuonna 2017. Tänään Mumbaissa allekirjoitettu sopimus mahdollistaa uuden intialaisen propulsion liittämisen alukseen ranskalaisen laivastoryhmän valvonnassa ja sertifioinnilla.

Itse asiassa Kalvari on Scorpene-perheen ensimmäinen sukellusvene, joka on varustettu AIP-propulsiolaitteella. Tämä antaa alukselle huomattavasti suuremman sukellusautonomian, mikä parantaa varkautta ja taistelutehokkuutta. Tämän sopimuksen vaikutukset, jotka perustuvat nimenomaan Intiassa kehitettyyn teknologiaan, jota ei ole tuotu maahan, ovat kuitenkin erittäin tärkeitä ja ulottuvat paljon pidemmälle kuin P-75-ohjelma, johon Kalvari kuuluu. Itse asiassa tämän menettelyn onnistuminen ei ainoastaan ​​mahdollista luokan 6 sukellusveneen muuntamista tämäntyyppisiksi propulsioiksi, vaan se muuttaa myös P-75i-ohjelman tietoja, jotka erityisesti mahdollistavat kuuden uuden sukellusveneen rakentamisen paikallisesti. maahantuodulla AIP-tekniikalla varustettuja sukellusveneitä, jotka ovat nykyään vaikeuksissa kustannustensa ja Intian viranomaisten asettamien eritelmien liiallisten rajoitusten vuoksi.

DRDO NMRL AIP Kalvari Air Independent Propulsion AIP | Puolustusanalyysi | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt
INS Kalvarin varustava NMRL AIP -järjestelmä on Naval Groupin sertifioima

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Logo Metadefense 93x93 2 Air Independent Propulsion AIP | Puolustusanalyysi | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

3 Kommentit

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit