LERITY esittelee CAT EYE -mallistonsa uusimman mallin, 20 km:n yömatka

Lehdistötiedote 31

LERITY, suunnittelija ja valmistaja, tunnustettu asiantuntija innovatiivisten huipputeknisten näköjärjestelmien alalla, tuo markkinoille "CAT EYE XLR":n vuonna 2023, uusimman lisäyksen "CAT EYE" -valikoimaan. Erittäin pitkän kantaman päivä-/yövalvontaan omistettu järjestelmä yhdistää erittäin alhaisen valotason (laajennettu näkyvä spektri) aktiiviseen kuvantamistoimintoon. Varustettu 200 W laservalaistimella, se tarjoaa poikkeuksellisen tunnistuskapasiteetin, jopa 20 km keskellä yötä.

CAT EYE XLR tallentaa kohtauksia reaaliajassa, ei pelkästään yöllä vaan myös epäsuotuisissa sääolosuhteissa (sade, lumi, sumu jne.); Tämä markkinoilla ainutlaatuinen näköjärjestelmä on asennettu gyrostabiloituun torniin, jossa on luokan 1 laseretäisyysmittari (Eye-Safe). Se mahdollistaa jatkuvan 360° valvonnan sekä useiden kohteiden hankinnan ja seurannan.

CAT EYE XLR:ää voidaan käyttää rannikolla, satamissa, semaforeissa ja merivalvontapaikoissa. Se koskee myös rajoja, ja se suorittaa kriittisen infrastruktuurin suojelutehtäviä (öljy- ja kaasulaitokset, ydinpuistot, sotilas- tai hallituskompleksit jne.). CAT EYE XLR tarjoaa itsenäisesti: havaitsemisen, tunnistamisen ja tunnistamisen.

CAT EYE XLR, joka on MIL-STD-standardien mukainen, hyötyy Ranskan joukkojen tuesta.

Lisätietoja: https://www.lerity-alcen.com/products/active-system/cat-eye-system-xl

Katsoaksesi videomme CAT EYE XLR:stä (englanniksi) : https://www.youtube.com/watch?v=TTph0ALry9g

Tietoja LERITYstä

Vuodesta 1981 LERITY (entinen LHERITIER, ranskalainen pk-yritys) on kehittänyt, valmistanut ja markkinoinut optronisia järjestelmiä puolustus- ja turvallisuussovelluksiin. Yhtiö on vakiinnuttanut asemansa innovaatioiden vertailukohteena näkyvän spektrin heikossa valaistuksessa kehitettyjen kuvanparannusalgoritmien ansiosta kuvien reaaliaikaiseen käsittelyyn markkinoiden edistyneimmistä antureista.

Jatkoa ajatellen

2 Kommentit

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit