Naton edessä Vladimir Putin ilmoittaa Venäjän ydinkolmikon vahvistamisesta

21. helmikuuta 2022 Venäjän presidentin jälkeen Vladimir Putin ilmoitti New Start -sopimuksen keskeyttämisestä, kirjoitimme, että tämä päätös valmisteli Venäjän ydinkolmikon tulevaa vallan nousua, koska viimeksi mainittu on tällä hetkellä ainoa Kremlin päällikön käsissä oleva omaisuus oikeuttaakseen Venäjän suurvalta-aseman näyttämöllä kansainvälisesti, kun taas sen tavanomaiset joukot Ukrainan vuoden kestänyt sota on heikentänyt huomattavasti.

Meidän piti odottaa vain kaksi päivää tämän ilmoituksen jälkeen, ja huolimatta joidenkin toimittajien tuolloin skeptisistä kommenteista, Venäjän johtaja antaa tälle hypoteesille sisältöä. Itse asiassa puhuessaan isänmaan puolustajien sankaripäivän puitteissa, joka on perinteinen juhla Venäjällä vuodesta 1922 ja juhlii armeijaa ja sitten ajan myötä lainvalvontaa, turvallisuutta ja palomiehiä, Venäjän presidentti ilmoitti Venäjän ydinvoiman tulevasta vahvistamisesta. kolmikko.

Tämän saavuttamiseksi Vladimir Putin esitteli useita tulevia toimenpiteitä, kuten uusien mannertenvälisten ballististen ohjusten, tässä tapauksessa RS-28 Sarmat, tulevan käyttöönoton, mutta myös uusien ballististen ydinsukellusveneiden rakentamisen. , luultavasti Borei- Luokka ja strategisten ilmavoimien vahvistaminen Tu-160M:llä ja ehkä PAK-DA:n varkain pommikoneen hypoteettinen saapuminen.

Lopuksi uusien hypersonic-ohjusten kehittäminen ja käyttöönotto, olivatpa ne ilmassa, kuten Kinzhal tai laivaston laukaisulla tai sukellusveneillä, kuten 3M22 Tzirkon, tehostetaan. Toisaalta presidentti täsmensi, että vektoritestejä koskevat vastavuoroiset tiedotusmenettelyt lännen kanssa säilyvät.

Venäjän laivaston Borei-luokan SSBN käyttää 16 Bulava-ohjusta Sotilaallinen suunnittelu ja suunnitelmat | Puolustusanalyysi | Yliääniaseet ja ohjukset
V. Putin on ilmoittanut uusien ydinkäyttöisten, luultavasti Borei-A-luokan sukellusveneiden rakentamisesta, mutta ei kuitenkaan ilmoittanut niiden lukumäärää

Muista, että vuonna 2018 Venäjän sotilasohjelmointilaki GPV 2018-2027 oli jo kirjannut siirtymisen alkuperäisestä 10 ydinballististen ohjusten sukellusveneen (SSBN) laivastosta 12 aluksen laivastoon, eli niin paljon kuin Yhdysvallat ei suunnittele. rakentaa uusia Columbia-luokan SSBN-numeroita.

Tällä ilmoituksella Venäjän presidentti ehdottaa, että Venäjän strategisen laivaston koko ylittää tämän määrän, mikä ei jätä herättämään Washingtonista reaktiota, joka voi New Start -sopimuksen keskeyttämisen vuoksi päättää olla korvaamatta sitä. vain tuleva Venäjän laivasto, mutta myös Kiinan kasvavat ydinvoimat ja joka muun muassa toteuttaa nykyisen 6 tyypin 09IV SSBN:n vahvan laivaston palatakseen strategiseen 18–24 aluksen laivastoon, kuten Ohio-luokan oli alun perin tarkoitus olla kylmän sodan aikana.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Sotilaallinen suunnittelu ja suunnitelmat | Puolustusanalyysi | Yliääniaseet ja ohjukset

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit