Singaporessa on mahdollisuus nostaa 8 ylimääräistä F-35B pystysuoraa tai lyhyttä nousua ja laskua

En 2019, Singapore sitoutui arvioimaan F-35:n korvatakseen osan sen 60 F-16 C/D:stä, koska alueelliset jännitteet, erityisesti Kiinan kanssa, kasvavat. Vuotta myöhemmin, pieni maa tilasi 4 F-35:täB, Lockheed-Martinin lentokoneen lyhyt tai pystysuora nousu- ja laskuversio 2,75 miljardilla dollarilla, sekä optio kahdeksalle lisäkoneelle sekä kaikki palvelut ja infrastruktuuri tämän voiman toteuttamiseksi. Tänään, ilman suurta yllätystä, hän käytti optiota jäljellä oleviin kahdeksaan lentokoneeseen kasvattaakseen laivastonsa 8 hävittäjään. Viranomaisten antamien tietojen mukaan toimitusten pitäisi tapahtua vuosikymmenen loppuun mennessä, jotta laivue on täysin toimintakuntoinen seuraavan vuosikymmenen alussa, mikä mahdollistaa korvattavien F-8-koneiden vetäytymisen.

Singaporen järjestys on mielenkiintoinen monella tapaa. Ensinnäkin se on ainoa maa, joka on tilannut B-version pystysuoralla tai lyhyellä nousulla ja laskulla ilman, että niitä aiotaan käyttää lentotukialusta. Yhdysvaltain merijalkaväen lisäksi Japani, Italia ja Iso-Britannia on todellakin tilannut F-35B:n palvelemaan Izumo-, Trieste- ja Queen Elizabeth -luokan lentotukialuksilla, ja se tulee todennäköisesti Espanjalta korvaamaan palvelevat AV-8B:t. Juan Carlosin laivalla. Turkki oli myös suunnitellut hankkivansa F-35B-koneita palvelemaan Anadulu-luokan lentotukialusta, ennen kuin se suljettiin pois ohjelmasta Moskovasta tilatun S-400-ilmatorjuntapatterin käyttöönoton jälkeen.

F 35B leijuva puolustusanalyysi | Hävittäjäkoneet | Sotilaslentokoneiden rakentaminen
Kaikki muut F-35B-operaattorit käyttävät lentokoneitaan lentotukialuksilla tai lentotukialuksilla.

Jos kyseessä on Singapore, se on itse maa, jonka pinta-ala on vain 728 km2, ja se toimii lentotukialuksena. Itse asiassa, vaikka sillä on 3 lentotukikohtaa, sillä ei ole strategista syvyyttä, mikä antaisi sen tarvittaessa sijoittaa reservijoukkoja vastustajan mahdollisten ennaltaehkäisevien iskujen lisäksi. Toisin sanoen, vaikka sen asevoimat ovat huomattavat, 72.000 1,2 sotilasta ja 15 miljoonaa reserviläistä, noin sata F16- ja F180-taistelukonetta, mutta myös XNUMX panssarivaunua. Leopard 2, 300 jalkaväen taisteluajoneuvoa, yli 1200 panssaroitua miehistönkuljetusalusta, 70 itseliikkuvaa tykistöjärjestelmää, mukaan lukien 24 M142 Himars-raketinheitintä, sekä 90 helikopteria, mukaan lukien 17 AH64 Apachea ja 15 CH47 Chinookia, tai 4 hyökkäyssukellusvenettä, 6 fregattia, 6 korvettia hän tietää olevansa alttiina massiivisille ennaltaehkäiseville lakoille. Siellä se juuri on F-35B, luultavasti menestynein versio Lockheed-Martinin lentokoneesta, tarjoaa ominaisuuksia, joita mikään muu laite ei pysty tarjoamaan nykyään.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusanalyysi | Hävittäjälentokone | Sotilaslentokoneiden rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit