Kiinan laivasto suoritti ensimmäisen pitkän matkan amfibioharjoituksen

Si Kiinan laivaston nopea vahvistaminen on nyt kaikkien tiedossaKansan vapautusarmeijan tekemät erittäin tärkeät ponnistelut miehistönsä kouluttamiseksi ja heidän nykyaikaisen meritaistelun hallinnan parantamiseksi ovat paljon vähäisempiä.

Kuitenkin, onko kyseessä pinta-, meri-, amfibio-, logistiikka- ja sukellusveneyksiköt, kaikki osallistuvat lukuisiin harjoituksiin yhä edistyneempien skenaarioiden mukaan, ja usein käytetään ammusten tulipaloa, nimenomaan merimiesten ja heidän upseeriensa kovettumisen lisäämiseksi.

Näin ollen on nykyään yleistä, että suuret laivastoyksiköt, hävittäjät, fregatit, lentotukialukset tai hyökkäysalukset osallistuvat vuosittain useisiin laajamittaisiin harjoituksiin tai etäoperaatioihin huomattavasti tiheämmin kuin länsimaisille meriyksiköille määrätään. .

Kuten Kiinan laivaston uusia aluksia valmistavan teollisuustyökalun hallittu tehon nousu, miehistön koulutusohjelmaNäyttää myös siltä, ​​että suunnittelu on ollut erittäin tarkan ja tehokkaan suunnittelun kohteena. Nopea, mutta hallittu edistyminen mahdollistaa omaksumisen ja kokemuksesta saadun palautteen.

Näin Kiinan laivasto on toiminut viime vuosina kymmeniä amfibioharjoituksia, joihin osallistuu yhä useampi alus ja voimanprojektioyksikkö, joskus päällä rannikko on melko samanlainen kuin Taiwanin saaren raja. Tähän asti nämä harjoitukset oli kuitenkin aina pidetty lähellä Kiinan rannikkoa tai jopa siellä, mikä yksinkertaisti monia näkökohtia. Näin ei enää ole.

Amphibious Assault PLA e1629894376327 Amphibious Assault | Puolustusanalyysi | Sotilaalliset laivaston rakenteet
Kiinan laivasto ja merijalkaväki ovat viime vuosina suorittaneet lukuisia amfibiohyökkäyksiä simuloivia harjoituksia, mutta ne kaikki tapahtuivat rajoitetulla maantieteellisellä alueella sen rannikoilla.

Itse asiassa, Globaltimes.cn:n mukaan, hyvin lähellä CCP:tä, PLA:n laivasto suoritti muutama päivä sitten ensimmäisen amfibioharjoituksen, jota kuvattiin "etäkäytöksi", toisin sanoen toistaen voiman projektiota ilman mannerten välisiä voimia.

näin ollen, uusi Type 075 Haina rynnäkköhelikopteritukialusn, tuli palvelukseen vain 6 kuukautta sitten saattajana Tyyppi 052D Hohhot ilmatorjuntahävittäjä, ja Type 054A sukellusveneen vastainen fregatti Liuzhou ja Type 901 -täyttötankkeri Chaganhu suorittivat yhdessä harjoituksen, joka simuloi ilma-amfibiohyökkäystä kiinalaisten merijalkaväen levittämiseksi helikoptereilla ja ilmatyynyaluksilla 30 päivän matkan aikana Länsi-Tyynellämerellä ja 9000 merimailin matkalla.

Harjoituksen tarkkaa paikkaa ei julkistettu, eikä joukkojen määrää ennustettu. Tämä on kuitenkin sekä ensimmäinen PLA:lle, joka mahdollistaa kokemuksen keräämisen tämäntyyppisistä harjoituksista, mutta myös viesti Yhdysvaltain laivastolle: Kiinan laivasto voi nyt puuttua Kiinanmerta ympäröivän ensimmäisen saaripiirin ulkopuolelle.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Amphibious Assault | Puolustusanalyysi | Sotilaalliset laivaston rakenteet

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit