A-10:n jälkeen Yhdysvaltain ilmavoimat haluavat vetää F-15C:nsä pois liikenteestä vuoteen 2030 mennessä

Amerikan asevoimien vuosibudjetin laatiminen on erittäin rikas oppituntikausi, joka mahdollistaa erityisesti maan 3 joukot, toisaalta toimeenpanovallan, toisaalta kongressin, mutta myös itse asevoimat, ilmaista julkisesti näkemyksensä ja odotuksensa tulevalle ja sen jälkeiselle vuodelle investointien, mutta myös muodon ja strategian osalta. Kun 90-, 2000- ja 2010-luvuilla kaikki olivat ennen kaikkea teknologisia tai taloudellisia, ne ovat vuosikymmenen alusta saaneet uuden, hyvin soveltavan luonteen, kun taas jännitteet Venäjän, Kiinan ja myös Iranin tai Pohjois-Korean kanssa jatkuvat. kasvaa ja että autoritaaristen kansojen yhtenäinen rintama, joka tuo heidät yhteen, voi hyvinkin syntyä pian. Itse asiassa, missä useiden vuosikymmenien ajan armeija, senaattorit, edustajat ja Yhdysvaltain hallituksen jäsenet ovat taistelleet käsivarsinaisesti päättääkseen, mihin yhtiöön tai mihin osavaltioon sijoittaa Pentagonin valtavat luottot, aiheet ovat nykyään paljon konkreettisempia. toiminnallinen ja jopa ohje.

30 vuoden ohjelmallisen vaeltamisen ja keskeytetyissä tai epäonnistuneissa ohjelmissa haihtuneiden satojen miljardien dollarien jälkeen jokainen dollari on tänään tärkeä Pentagonissa, erityisesti Kiinan haasteen tukemiseksi. Näin 4 armeijaa toteuttivat perusteellisia uudelleenjärjestelyjä yksikkönsä modernisoimiseksi pakkomarssilla, mikä johti uusiin ohjelmiin, jotka kehitettiin poikkeuksellisen lyhyillä aikatauluilla (Pentagonia varten), kuten Mobile Protected Firepower tai MFP-kevyttankki, jonka tuotanto käynnistettiin. vain 5 vuoden valmistumisen ja testauksen jälkeen, ennätys Yhdysvaltain armeijalle, joka oli viime vuosina pyrkinyt vääristelemään ohjelmiaan. Samoin Yhdysvaltain ilmavoimien ja Yhdysvaltain laivaston NGAD-ohjelmat, jotka tuottavat toisaalta ilmavoimahävittäjän, joka korvaa F-22:n ensi vuosikymmenen alussa, toisaalta moniroolia. korvata Super Hornet Yhdysvaltain laivaston lentotukialuksissa samassa aikataulussa, molemmat suoritetaan rumpujen lyömällä, ja esityslistaa ja budjettia valvotaan tarkasti, erityisesti kongressin toimesta. Tosiasia on, että jos Kiinalta kesti vain 30 vuotta vuosina 1990–2020, sen armeijat ja puolustusteollisuus saavuttaakseen 30 vuoden teknologisen ja teollisen viiveen, joka heillä oli 80-luvun lopulla, amerikkalaisten armeijoiden ja teollisuusmiesten Heidän on puolestaan ​​omaksuttava vuoteen 2030 mennessä 30 vuoden ohjelmallinen köyhyys, jonka eteen he työskentelevät nyt.

F35A USAF puolustusanalyysi | Koulutus- ja hyökkäyslentokoneita | Hävittäjäkoneet
F-35A:sta tulee vähitellen amerikkalaisten hävittäjien tukipilari vuoteen 2030 mennessä, jolloin yli tuhat näistä lentokoneista on Yhdysvaltain ilmavoimien käytössä.

Kenraali Brown määritteli Yhdysvaltain ilmavoimille tavoitestrategian kaksi vuotta sitten, pian sen jälkeen, kun hän otti planeetan tehokkaimpien ilmavoimien ohjat. Tämä perustui tukilentokoneiden modernisointiin, uusien KC-46A-tankkerien hankintaan osana KCx-ohjelmaa ja uusien valmiuslentokoneiden hankintaan Sentryn tilalle, kuljetuskaluston jatkuvaan modernisointiin ja tuotantopanostuksiin uusien laitteiden kehittämiseksi. kuten taisteludroneja ja hypersonic-aseita. Strategisia ilmavoimia vahvistaisi luottamuksellinen määrä uusia B-21 Raider -varkainpommittajia. Mutta tulevien vuosien avainaihe ei ole mikään muu kuin amerikkalaisen hävittäjälaivaston modernisointi. Siten sen runko koostuu vuosikymmenen lopussa todellakin lähes tuhannesta F-35A:sta, jotka asteittain korvaavat A-10:t sekä jotkin F-16- ja F-15E-koneet. useimmat nykyaikaiset laitteet modernisoidaan. Uutta F-15EX Super Eaglea, jota alun perin oli määrä tilata 240 kappaletta, tilataan vain 80 kappaletta, pääasiassa korvaamaan F-15C:n vetäytymisen. Ja lopuksi, NGAD-ohjelma, jonka tarkoituksena oli korvata F-22 vuosikymmenen loppuun mennessä, tulee ilmeisesti jonkin aikaa tuettua jälkimmäiseltä, joka varmasti pelaa lisäaikaa. Vanhojen laitteiden eli USAF:n määrittelemien Legacy-laitteiden käytöstä poistamisen tarkkaa aikataulua ei kuitenkaan tähän mennessä ollut selkeästi määritelty. Se on nyt tehty.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusanalyysi | Koulutus- ja hyökkäyslentokoneita | Hävittäjälentokoneita

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


 

Jatkoa ajatellen

3 Kommentit

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit