Pohjois-Korea väittää pienentäneensä ydinkärjensä

- Mainonta -

Vaikka niiden maiden välillä, joilla on ydinaseita, ja niiden maiden välillä, joilla ei ole, on huomattava puolustushierarkia, on olemassa myös merkittävä hierarkia niiden harvojen maiden välillä, joilla on tällaisia ​​aseita. Hallussa olevien ydinkärkien tehon ja niiden arsenaalissa olevan määrän lisäksi näiden aseiden kuljettamiseen kykenevien vektorien tekniikat ovat ratkaisevassa asemassa tällä alueella.

Gravitaatioydinpommi, jota voi käyttää vain haavoittuvainen ja toiminta-alueensa rajallinen taistelulentokone, ei todellakaan ole millään tavalla verrattavissa uusimman sukupolven lentokoneisiin ottamalla käyttöön mannertenväliset ballistiset ohjukset ympäristön muuttuessa. ydinsukellusveneitä, joita tiedämme olevan lähes mahdoton havaita tai jäljittää.

Tässä yhteydessä Pohjois-Korean ydinarsenaalin aiheuttama uhka, vaikka se ei suinkaan ole vähäpätöinen, ei ole verrattavissa Yhdistyneiden Kansakuntien turvallisuusneuvoston viiden jäsenmaan uhkaukseen, jotka ovat myös ainoita, joilla on erittäin pitkän kantaman SSBN-numerot ja SLBM:t.

- Mainonta -

Nykyään on arvioitu, että Pjongjangilla on noin kuusikymmentä ydinkärkeä, jotka on jaettu sen pitkän kantaman ohjusten ja pommivoiman kesken. Tähän asti kaikki kuitenkin viittaa siihen, että Pohjois-Korealla ei ole taitotietoa ja teknisiä taitoja miniatyrisoida riittävästi ydinkärjeään ja siten aseistaa keskipitkän tai lyhyen kantaman ballistisia ohjuksia tai ohjuksia. Mutta Pohjois-Korean valtionlehdistön tänään julkaisemat valokuvat kyseenalaistavat nämä varmuudet (pääkuvassa)

Pienoisydinkärki Pohjois-Korea Kim Jong un 1 e1680099655157 Analysoi puolustusta | Ydinaseet | Pohjois-Korea
Taustakuvassa näkyy erilaisia ​​ohjusmalleja ja kuinka pienikokoinen ydinkärki voidaan asentaa niihin.

Todellakin, nämä esityksen johtaja Kim Jong Un tarkastelee uuden sukupolven ydinkärkeä esiteltyä. Esitetty laite voisikin sisältää fissioaseen, mutta sen mielenkiintoisin piirre on sen mitat.

Valokuvien perusteella voimme todellakin arvioida, että esitetyn laitteen pituus on 90 cm ja 1 metri välillä ja halkaisija noin 50 cm, eli mitat ovat riittävän pienet, jotta se voidaan käyttää kompakteissa ballistisissa ohjuksissa kuin erittäin vaikuttava pohjoiskorealainen. ICBM:t, ja siksi niitä on suhteellisen helppo seurata satelliitin kautta.

- Mainonta -

Sellaisenaan taustalla Pohjois-Korean presidentin takana on kuva, joka esittää tämän miniatyyrisoidun pään asennuksen erityyppisiin ohjuksiin, mukaan lukien taktista ballistista KN-25-ohjusta muistuttava suojus, keskimatkan ballistisen ohjuksen Hwasong. -7 sekä että keskikokoinen ballistinen ohjus Pukguksong-3.


LOGO meta Defense 70 analysoi puolustusta | Ydinaseet | Pohjois-Korea

75 % tästä artikkelista on vielä lukematta,
Tilaa päästäksesi siihen!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 6,90 €.

- Mainonta -

Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

4 Kommentit

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit