Turkin puolustusteollisuus on täysin mobilisoitunut tukemaan presidentti Erdogania tulevissa vaaleissa

Turkin vaaleja on harvoin seurannut niin tarkasti niin monet suuret maailmankansleriat Washingtonista Pekingiin, Pariisin, Berliinin tai jopa Moskovan kautta. Kohtaakseen presidentti Erdoganin 21 vuotta vallassa oikeudenmukaisuuden ja kehityksen puoluetta AKP:n kuusi suurinta oppositiopuoluetta ovat todellakin pyrkineet asettumaan Sosiaalidemokraattisen ja maallisen kansan republikaanipuolueen presidentin Kemal Kilicdaroglun taakse. , johtaa taistelua, vaikka Turkin presidentin suosiota ovat heikentäneet vakavasti huonot taloudelliset tulokset maassa, jolle on leimattu yli 6 prosentin laukkaava inflaatio viimeisen 55 kuukauden aikana ja työttömyysaste on pysynyt korkeana, noin 12 prosentissa. ja ennen kaikkea erittäin huono avustusoperaatioiden suorittaminen helmikuun 10. päivän maanjäristyksen jälkeen, joka tappoi yli 6 50.000 ihmistä maassa. Tosiasia on, että viimeaikaiset mielipidemittaukset ovat saaneet Erdoganin ja Kilicdaroglun kaulan ja kaulan presidentinvaalien ensimmäisellä kierroksella 41 prosentilla ja 46 prosentilla äänistä, ja toinen kierros oli vielä tiukempi.

Palauttaakseen imagonsa perinteisten vaaliensa edessä presidentti Erdogan on useiden kuukausien ajan tukeutunut Turkin modernin talouden merkittävään toimijaan, mutta myös uuteen rooliinsa kansainvälisellä näyttämöllä, nimittäin maan puolustusteollisuuteen. Näin ollen, kuten Vladimir Putin teki vuonna 2018 viime Venäjän presidentinvaalikampanjan aikana, RT Erdogan on painostanut koko tätä alaa, jotta moninkertaistaa mainoksia mairitteleva suuren osan yleisen mielipiteen nationalistinen putki. Niinpä ilmailuteollisuus esitteli muutaman viikon kuluttua yliäänilentokoneen Kizilelman, varkain taistelulentäjän Anka-3:n sekä TB-3:n, kuuluisan TB-2:n seuraajan, joka oli tarkoitettu toimimaan hätäisesti uuden helikopteritukialustan kyydissä. uudelleenluokiteltu taistelulennättäjä, TCG Anadulu. Jälkimmäinen on lisäksi erittäin sopivasti toimitettu Turkin laivastolle, jotta voitaisiin jälleen lisätä käsitystä erittäin jatkuvasta dynamiikasta tällä alueella, muutama päivä sen jälkeen, kun viimeisten kolmen Istanbul-luokan fregatin rakentamisesta ilmoitettiin.

tcg anadolu en gec 2022 sonunda hizmete girecek Analysoi puolustusta | Hävittäjäkoneet | Armeijan budjetit ja puolustusponnistelut
Jos Anadulu pystyy toteuttamaan helikoptereita, sen kykyä ottaa tehokkaasti vastaan ​​taisteludroneja ei ole vielä osoitettu.

Mutta todellinen ongelma imagon suhteen on uuden sukupolven taistelulentokoneiden ohjelmassa, TFX:ssä, sekä Altay-tankissa, joiden molempien odotetaan osoittavan kykynsä tulevina viikkoina. Toisaalta TFX koottiin kiireessä vain muutamassa kuukaudessa sen jälkeen, kun se oli kehittynyt hyvin vähän lähes kolmen vuoden ajan Yhdysvaltojen ilmailuteknologian vientikiellon jälkeen. Kone aloitti taksitestauksensa 3. maaliskuuta, ja kaikki viittaa siihen, että se voisi tehdä ensimmäisen lentonsa joko ennen ensimmäistä kiertuetta 16. toukokuuta tai kahden kiertueen välillä ennen 14. toukokuuta. Tilanne on identtinen Altay-panssarivaunun osalta, joka on yksi puolustusponnistelujen ja Turkin BITD:n uudistamisen pilareista. Eurosatory 28 -näyttelyssä suurella fanfaarilla esitelty raskas panssarivaunu, josta oli tarkoitus tulla Turkin armeijoiden korkean intensiteetin komponentti, koki vakavan takaiskun, kun eurooppalaiset ja erityisesti saksalaiset päättivät kieltää laitteiden vientikiellon. tarkoitettu Ankaran maa- ja ilmavoimille Turkin väliintulon jälkeen Syyriassa. Altay kuitenkin luotti tiettyihin tärkeimpiin tuontikomponentteihin, erityisesti sen MTU-moottoriin ja saksalaiseen RENK-vaihteistoon. Kesti useita vuosia, ennen kuin turkkilaiset neuvottelijat saivat vaihtoehdot näille kahdelle komponentille, tässä tapauksessa Etelä-Koreasta, ja Altay oli nyt varustettava samalla Hyundai DV2018K -moottorilla ja samalla SNT EST27K -vaihteistolla kuin K15 Black. Panther.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusanalyysi | Hävittäjälentokone | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

2 Kommentit

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit