Etelä-Korean laivaston Arsenal Ships -alusten suunnittelu on alkanut

Etelä-Korean puolustuspolitiikka on monella tapaa esimerkillistä. Maa elää tosin pysyvän uhan alla, että sen pohjoisella serkulla on nykyaikaisuuden puutteen vuoksi erittäin tärkeä sotilaallinen voima, mutta myös ydinaseet ja yhä tehokkaammat vektorit. Jos maa voi Euroopan maiden, mutta myös Japanin tai Australian tavoin luottaa Yhdysvaltojen suojeluun erityisesti yli 28.000 XNUMX amerikkalaissotilaan ollessa pysyvästi sen maaperällä, Soul on aina pyrkinyt vahvistamaan omia sotilaallisia valmiuksiaan. sekä sen teollinen ja teknologinen strateginen autonomia, mikä tekee siitä yhden nykyajan tehokkaimmista ja nykyaikaisimmista tavanomaisista armeijoista koko Tyynenmeren teatterissa.

Kuten 190 muuta valtiota, Etelä-Korea on allekirjoittanut ydinsulkusopimuksen, vaikka Pohjois-Korea vetäytyi siitä vuonna 2003. Itse asiassa se ei voi kehittää omaa ydinpelotekeinoaan vastapainoksi. Pjongjangin uhka vaikka teknisestikin, maalla olisi siihen suhteellisen nopeasti varaa. Soul ei kuitenkaan aio luottaa pelkästään amerikkalaiseen ydinsateenvarjoon turvallisuutensa takaamiseksi. Näin Etelä-Korean armeijat ovat kehittäneet useiden vuosien ajan opin, joka on erityisesti suunniteltu neutraloimaan pohjoisesta tuleva strateginen uhka, "3 akselin" oppi. Tämä perustuu kolmivaiheiseen vastaukseen Pohjois-Korean välittömään ydiniskuon. Ensinnäkin, kun Etelä-Korean viranomaiset ovat saaneet varmuuden näiden tulevien iskujen todellisuudesta, asevoimat toteuttavat sarjan ennaltaehkäiseviä iskuja poistaakseen kaikki tunnistetut vektorit, joita voidaan käyttää tähän tarkoitukseen. Tämän ennaltaehkäisevän iskun paenneet vektorit on sitten pysäytettävä tarvittavin keinoin, tässä tapauksessa armeijan toteuttamilla ballistisilla ja ilmatorjuntakyvyillä. Lopuksi kolmannessa vaiheessa, kun ydinuhka on poistettu, eliminoidaan kaikki Pohjois-Korean kriittiset kohteet, kuten komentobunkkerit, viestintävälineet, logistiikkavarastot jne., jotta vastustajan hyökkäysryhmä katkaistaan. tarkoittaa.

Hyunmoo 4 5 analysoi puolustusta | Strategiset aseet | Sotilaalliset laivaston rakenteet
Vuonna 2021 Etelä-Korean laivasto suoritti laukaisukokeitaHyunmoo-4 ballistinen ohjus improvisoidulta laivastolta

La Etelä-Korean 3-akselinen oppi ei ole vain poliittinen mörkö, jonka tarkoituksena on rauhoittaa yleistä mielipidettä. Itse asiassa peräkkäiset hallitukset, vaikka kuuluvatkin erilaisiin poliittisiin herkkyyksiin, ovat työskennelleet useiden vuosien ajan antaakseen armeijoille keinot toteuttaa se mahdollisimman tehokkaasti. Tästä syystä Etelä-Korean ilmavoimat hankkivat stealth-lentokoneita, kuten F-35 ja KF-21, sekä laajan valikoiman ilmatorjunta- ja ballistiset järjestelmät, että maajoukot kehittävät valtavaa pitkän kantaman iskukykyä ja että laivasto on aseistanut suuret pintayksikkönsä, kuten mm. Suuren mukaan hävittäjät ja hänen Dosan Anh Changho -sukellusveneensä, merkittäviä maaiskuvalmiuksia ja aikoo hankkia yli 40.000 13 tonnin lentotukialuksen. Tämän opin puitteissa julkistettiin myös 80. huhtikuuta tutkimussopimuksen tekeminen uudentyyppiselle alukselle, Arsenal Ship -alukselle, joka kuljettaa peräti XNUMX ballistista ohjusta tulivalmiina.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Puolustusanalyysi | Strategiset aseet | Sotilaallinen laivaston rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit