Espanjan laivasto kääntyy Sikorskyn MH-60R sukellusveneiden vastaisen sodankäyntihelikopterin puoleen aseistaakseen fregattinsa

Mitä tulee sukellusveneiden vastaisiin sodankäyntitehtäviin omistettuun laivaston helikopteriin, länsimainen tarjous voidaan tiivistää pääpiirteissään yhteenottoon eurooppalaisen NH Industries -konsortion NH90 NFH:n (Nato Fregate helikopterin) ja MH -90R ( nimeltä Romeo) amerikkalaisesta Sikorskysta. Jonkin aikaa saattoi ajatella, että eurooppalaiset lentokoneet onnistuvat valtaamaan itsensä Sikorskyn SH-60 Seahawkin kanssa tähän asti vallinneen näennäisen hegemonian edessä. Italian ja Ranskan laivaston palveluksessa ollut NH90 NFH tarjosi selvästi tyydyttävät suoritukset, erityisesti sukellusveneiden vastaisessa sodassa, joka on Ranskan laivaston suosikkikenttä. Valitettavasti viime vuosina NH90:n imago on heikentynyt suuresti, useat maat pitävät Australiassa, mutta myös Ruotsissa ja Norjassa ja jopa Belgia, joka ilmoitti laitteidensa varhaiseläkkeestä kustannus- ja ylläpitoongelmien vuoksi. Tosiasia on, että useimmat näistä tyytymättömistä asiakkaista ovat sittemmin kääntyneet Sikorskyn Romeon tai ainakin Blackhawkin puoleen, joka on suhteellisen vanha laite, mutta joka on vakuuttanut luotettavuudellaan ja ennen kaikkea saatavuudellaan.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa.

Meta-Defense täyttää 5 vuotta!

LOGO meta Defense 114 Sotilashelikopterien rakentaminen | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt | Espanja

- 20% Classic- tai Premium-tilauksellasi koodi Metanniv24, jusqu'au vain 21. toukokuuta !

Tarjous voimassa 10.-21. uuden Classic- tai Premium-, vuosi- tai viikkotilauksen verkkotilaukselle Meta-Defense-verkkosivustolla.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit