Espanjan laivasto kääntyy Sikorskyn MH-60R sukellusveneiden vastaisen sodankäyntihelikopterin puoleen aseistaakseen fregattinsa

- Mainonta -

Mitä tulee sukellusveneiden vastaisiin sodankäyntitehtäviin omistettuun laivaston helikopteriin, länsimainen tarjous voidaan tiivistää pääpiirteissään yhteenottoon eurooppalaisen NH Industries -konsortion NH90 NFH:n (Nato Fregate helikopterin) ja MH -90R ( nimeltä Romeo) amerikkalaisesta Sikorskysta. Jonkin aikaa saattoi ajatella, että eurooppalaiset lentokoneet onnistuvat valtaamaan itsensä Sikorskyn SH-60 Seahawkin kanssa tähän asti vallinneen näennäisen hegemonian edessä. Italian ja Ranskan laivaston palveluksessa ollut NH90 NFH tarjosi selvästi tyydyttävät suoritukset, erityisesti sukellusveneiden vastaisessa sodassa, joka on Ranskan laivaston suosikkikenttä. Valitettavasti viime vuosina NH90:n imago on heikentynyt suuresti, useat maat pitävät Australiassa, mutta myös Ruotsissa ja Norjassa ja jopa Belgia, joka ilmoitti laitteidensa varhaiseläkkeestä kustannus- ja ylläpitoongelmien vuoksi. Tosiasia on, että useimmat näistä tyytymättömistä asiakkaista ovat sittemmin kääntyneet Sikorskyn Romeon tai ainakin Blackhawkin puoleen, joka on suhteellisen vanha laite, mutta joka on vakuuttanut luotettavuudellaan ja ennen kaikkea saatavuudellaan.


LOGO meta Defense 70 Sotilashelikopterien rakentaminen | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt | Espanja

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.

- Mainonta -

Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit