Yhdysvaltain avaruusvoimat haluaa integroida kaupallisten satelliittien laivaston palvelutarjontaansa asevoimille

Konfliktissa, erityisesti suuressa konfliktissa, amerikkalaiset armeijat voivat luottaa tiettyihin lainsäädännöllisiin määräyksiin lisätäkseen laivastoaan ja vastata siten kasvaviin tarpeisiin erityisesti logistiikan osalta. Tämä koskee Yhdysvaltain ilmavoimia, joilla on sopimukset ja menettelyt suurten amerikkalaisten lentoyhtiöiden kanssa, jotka muodostavat kaupallisen lisäyksen, joka voidaan ottaa käyttöön tarpeen mukaan. Samanlainen laite, vaikkakin paljon vähemmän laaja, on olemassa Yhdysvaltain laivastolle. Juuri näistä laitteista inspiraation avulla äskettäin luodut Yhdysvaltain avaruusjoukot aikovat luottaa amerikkalaisten kaupallisten satelliittien valtavaan laivastoon vahvistaakseen, laajentaakseen tai jopa täydentääkseen amerikkalaisia ​​sotilassatelliitteja tai niitä, joita ollaan ottamassa käyttöön. Joka tapauksessa se on tarkoitus. eversti Richard Kniseleyn lausunnot, vastaperustetun kaupallisen avaruustoimiston johtaja äskettäisessä Space Symposiumissa Colorado Springsissä.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Logo Metadefense 93x93 2 Communication institutionnelle défense | Conflit Russo-Ukrainien | Contrats et Appels d'offre Défense

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit