Yhdysvaltain kongressi asettaa parlamentin jäsenet sotapeliin ymmärtääkseen Kiinan kanssa käytävän sodan panokset

Armeija ja henkilökunta käyttävät usein sotapelejä tai sotapelejä ymmärtääkseen paremmin mahdollisen konfliktin panoksia tai mahdollista taktista tilannetta. Toisaalta niitä käytetään paljon harvemmin viestin välittämiseen kansanedustajille ja poliitikoille. Se oli kuitenkin muutama päivä sitten, 19. huhtikuuta, Yhdysvaltain kongressissa omaksuttu lähestymistapa, joka kokosi yhteen edustajainhuoneen puolustuskomitean jäsenistä n.sotapeli, joka simuloi suurta asuntolainakriisiä Yhdysvaltojen ja Kiinan välillä Taiwanin kysymyksen ympärillä. Tässä tilaisuudessa amerikkalaiset parlamentaarikot pelasivat sinistä joukkuetta, amerikkalaisia ​​joukkoja, kun taas useat asiantuntijat Center of New American Security -ajatushautomasta pelasivat Kiinan punaisia ​​voimia vastaan.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Yhdysvallat | Flash Defense | Sotilaallinen suunnittelu ja suunnitelmat

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit