Yhdysvaltain ilmavoimat puolittaa taktisten lennonjohtajien määrän

Ukrainan sodasta saatuja opetuksia tutkiessa on yleistä, että johtopäätöksiä joudutaan lieventämään tämän konfliktin erityispiirteiden vuoksi, varmasti korkean intensiteetin vuoksi, mutta vastustavat kahta vastustajaa käyttämällä monilla alueilla samaa oppia ja samoja materiaaleja, ainakin konfliktin alku. Lisäksi sekä Ukrainan että Venäjän armeijat käyttävät vain suhteellisen vanhentuneita varusteita, jälleen varsinkin konfliktin alussa. Kenraalin esikunnat, myös lännessä, näyttävät kuitenkin muuttaneen merkittävästi omia doktriinejaan ja tiettyjä teknisiä ja ohjelmallisia tavoitteitaan viime kuukausina, nimenomaan soveltaakseen ukrainalaisen veren kautta saatuja opetuksia. Näin kaikki eurooppalaiset armeijat ovat käynnistäneet ohjelmia, joiden tarkoituksena on lisätä ilmapuolustustaan ​​erityisesti lyhyellä kantamalla, mutta myös vahvistaa raskasta panssaroitua komponenttia hankkimalla panssarivaunuja ja jalkaväen taisteluajoneuvoja, samoin kuin tykistöalalla. 155 mm:n aseilla pitkillä putkilla, kuten CAESAR, Archer tai Pzh2000, sekä pitkän kantaman järjestelmät, kuten HIMARS tai PULS.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense logo 93x93 2 Hävittäjälento | Venäjän ja Ukrainan konflikti | YHDYSVALLAT

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit