Les Rafale F4.2 ja F5 ovat todellisia Sam Killers

Le Rafale F4.2, samoin kuin Rafale Ilmavoimien esikuntapäällikön kenraali Millen mukaan F5 on molemmat varustettu edistyneillä ominaisuuksilla ilmapuolustuksen tai SEADin tukahduttamisessa..

Hieman yli vuosi sitten puolustusvoimien ministeriö oli antanut vastauksen UDI:n varajäsenen JC Lagarden avoimeen kysymykseen. Ranskan ilmavoimilla ei ollut tarvetta erilliselle versiolle Rafale Electronic Warfareen ja Suppression of Adverse Air Defenses, joka tunnetaan paremmin englanninkielisellä lyhenteellä SEAD.

Hôtel de Briennen osalta itse asiassa Rafale tulevissa versioissaan on itsepuolustus- ja yhteistyökykyiset taisteluominaisuudet, jotka mahdollistavat sen kehittymisen kiistanalaisissa ympäristöissä, kun taas Ranskan liittolaisilla on tällaisia ​​valmiuksia.

Asiat ovat ilmeisesti muuttuneet paljon tämän vastauksen jälkeen. Todellakin, hänen kuulemistilaisuudessaan kansalliskokouksen puolustustoimikunnassa Osana seuraavaa sotilasohjelmointilakia 2024-2030 ilma- ja avaruusvoimien esikuntapäällikkö kenraali Mille täsmensi, että tulevat standardit alkaen Rafale F4.2 ja erityisesti tulevan standardin ympärillä Rafale F5, jonka suunnittelu aloitettiin tällä viikolla, on varustettu lisääntyvillä ja kehittyneillä ominaisuuksilla, jotka liittyvät ilmapuolustuksen tukahduttamiseen ja kehitykseen kiistanalaisissa ympäristöissä.

Le Rafale F4.2 sisältää SEAD-ilmapuolustuksen tukahdutusominaisuudet

Ei tarkkoja tietoja tulevasta kehityksestä Rafale tällä alalla ei ole vielä annettu. Parasta, mitä tiedämme, on, että laitteen tietokeskeisten taisteluominaisuuksien ja uusien sotatarvikkeiden, kuten uuden ASN4G-ydinristeilyohjuksen ja tulevien FMC/FMaN-risteily- ja laivantorjuntaohjusten, saapumisen ansiosta lentokone pystyy lyö sen kohteisiinsa vastakkaisen laitteen sisällä huolimatta ilmatorjuntasuojasta.

Kaikki viittaa kuitenkin siihen, että näihin lisätään muita ominaisuuksia, mukaan lukien elektronisten sodankäynnin häirintälaitteiden kuljettaminen sekä tuleva säteilyä estävä ilma-maa-ohjus, jonka olennainen osa voisi olla Rafale Electronic Warfare.

CEMAAE:n kannalta on kysymys Ranskan ilma- ja merivoimien kyvyn ylläpitämisestä tulla ensimmäiseksi ja pysyä "askeleen edellä" vastustajan ilmatorjuntakehityksen kehityksessä.

lentokone rafale valmistautuu laskeutumaan lentotukialuksen Charless de Gaullen kannelle 9. toukokuuta 2019 Intian valtamerellä Goan rannikolla 6178270 e1624289420364 Hävittäjälento | Awacs ja elektroninen sodankäynti | Sotilaslentokoneiden rakentaminen
Vaikka FCAS-ohjelman aikataulu pyrkii liukumaan yli vuoden 2040, osan korvaamisesta Rafale Kansallisen laivaston M tulee nopeasti mukaan Ranskan sotilassuunnitteluun, ehkä jopa ennen LOP 2024-2030 loppua, joka on päättänyt jättää tämän aiheen huomiotta budjettisyistä.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Fighter Aviation | Awacs ja elektroninen sodankäynti | Sotilaslentokoneiden rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

2 Kommentit

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit