Ukrainan ilmapuolustusrahasto olisi kriittinen

Yksi Ukrainan konfliktin suurimmista yllätyksistä on epäilemättä ollut Venäjän ilmavoimien kyvyttömyys, vaikka niillä on tuhat hävittäjää ja hävittäjäpommittajaa, ottamaan ilmavoimien yli Ukrainan, joka on tehty älykkäästä ja erittäin tehokkaasta verkkosta. ilmapuolustus S-300, Buk ja muut Osat koko alueella Ukrainan kenraalin esikunnan toimesta. Sen lisäksi, että 24. helmikuuta 2022 tehdyt ennaltaehkäisevät iskut eivät millään lailla tuhoa ukrainalaisten käytettävissä olevia keinoja, Venäjän ilmavoimat eivät vuoden sodan jälkeen ole vieläkään onnistuneet poistamaan tätä uhkaa ja pakottavat ne useammin käyttää erittäin kalliita ja niukkoja patruunoita iskeäkseen kohteisiinsa Ukrainassa.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense logo 93x93 2 Hävittäjälento | Venäjän ja Ukrainan konflikti | Ilmatorjunta

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit