Venäläisten lentäjien käytös Syyrian yllä on Yhdysvaltain ilmavoimien mukaan yhä vaarallisempaa

Lähes 9 vuoden ajan amerikkalaiset, eurooppalaiset, turkkilaiset ja venäläiset koneet ovat tottuneet jakamaan Syyrian taivaan. Toistaiseksi kohtaamiset ovat olleet enimmäkseen ammattimaisia ​​ja hillittyjä, lukuun ottamatta Su-24:ää, jonka turkkilainen F-16 ampui alas vuonna 2015 sen jälkeen, kun DCA Syrian ampui alas turkkilaisen F-4-tiedustelukoneen. Mutta asiat ovat muuttuneet merkittävästi viime kuukausina, kuten myös Naton pohjoisella sektorilla ja Itämeren yläpuolella. Venäläiset lentäjät ovatkin useaan otteeseen suorittaneet epäammattimaisiksi ja vaarallisiksi katsottuja liikkeitä Naton valvontalaitteiden ympärillä, kriittinen tapaus on jopa vältytty niukasti syyskuun lopussa, kun A Su-27 avasi tulen brittiläistä RC-135W Rivet Joint -konetta vastaan tulkittuaan väärin maanjohdon antamia käskyjä. Onneksi venäläisen koneen ohjus olisi kokenut toimintahäiriön, ja katastrofilta vältyttiin niukasti.

RC135W ZZ664 001.jpg Taistelijat | Venäjän ja Ukrainan välinen konflikti | Syyrian konflikti
Se oli tämän kaltainen kuninkaallisten ilmavoimien RC-135W Rivent Joint, jonka kerrottiin kohdistaneen venäläisen ilma-ilma-ohjuksen kohteeksi 27. syyskuuta 2022. Onneksi venäläinen ohjus olisi toiminut virheellisesti ja välttänyt katastrofin.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense logo 93x93 2 Hävittäjälento | Venäjän ja Ukrainan konflikti | Syyrian konflikti

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit