Airbusin supernopean Racer-helikopteriesittelyn pitäisi (todella) lentää tänä vuonna

Kaksi kertaa, 7 et 15 maaliskuu 2022, useat Venäjän joukkojen kuljetus- ja hyökkäyshelikopterit Khersonin kansainvälisellä lentokentällä, joutuivat ukrainalaisten iskujen uhreiksi, jotka tuhosivat tai vaurioittivat vakavasti vähintään viisitoista lentokonetta tykistöiskulla ja erikoisjoukkojen hyökkäyksellä. Venäläisen opin mukaisesti kone oli todellakin sijoitettu mahdollisimman lähelle hyökkäysaluetta, jotta kulku- ja reaktioaikoja lyhennettiin joukkojen tukemiseksi. Valitettavasti Venäjän kenraalin esikunnalle ukrainalaiset pystyivät hyödyntämään tätä heikkoutta toteuttaakseen yhden tämän sodan ensimmäisistä loistavista toimista. Tämä jakso havainnollistaa täydellisesti uutta todellisuutta, joka ilmataisteluyksiköiden on nyt kohdattava ja joka pakottaa ne toimimaan tukikohdista, jotka ovat paljon kauempana taistelulinjoista, mikä pidentää kulkuaikoja ja vähentää yhtä helikopterin vahvuuksia taistelussa, nimittäin sen suurta reaktiivisuutta. . Samaan aikaan venäläiset ja ukrainalaiset helikopterit maksoivat erittäin kovan hinnan ilmatorjuntajärjestelmien, erityisesti kannettavien maa-ilma-ohjusten, tiivistämisestä, mikä aiheutti suurimman osan helikopteritappioista molemmilla puolilla.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Venäjän ja Ukrainan konflikti | Sotilashelikopterien rakentaminen | Flash Defense

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit