Alankomaiden jälkeen Israelin pitkän kantaman tykistöjärjestelmä PULS voisi vietellä Espanjan

Muutama päivä sitten Espanjan armeija ilmoitti aikovansa hankkia tykistökapasiteetin modernisoinnin yhteydessä 12 pitkän kantaman tykistöjärjestelmää kahden akun virittämiseen Grupo de Artillerie Lanzacohetes de Campañassa (Field Rocket Artillery Group) tai GALCAssa. Espanjan armeijalle, kuten suurimmalle osalle Euroopan asevoimista, on kysymys hyökkäysvalmiuksien vahvistamisesta korkean intensiteetin suhteen ja iskukapasiteetin vahvistamisesta vihollisen laitteen syvyydessä, jonka tehokkuus on osoitettu Ukraina, varsinkin kun ilmavoimat on suurelta osin neutraloitu. Espanjan kenraaliesikunnan arvio ei kuitenkaan yllättänyt ketään Madridissa. Todellakin, muutama kuukausi sitten käynnistettiin laaja kansainvälinen kuuleminen näiden järjestelmien hankkimiseksi.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Panssaroidun ajoneuvon rakenne | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt | Espanja

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit