Espanjan armeijat tilaavat 330 miljoonan euron arvoisia Mistral-ilmatorjuntajärjestelmiä Ranskasta

Vuonna 1988 käyttöön otettu Mistral erittäin lyhyen kantaman ilmatorjuntaohjus on nykyään yksi tämän tyyppisistä ohjuksista planeetalla, ja se on myös yksi tehokkaimmista. Sellaisenaan se on nyt palveluksessa noin 8 asevoiman kanssa, joista kahdeksan kuuluu Natoon, sekä maajoukkojen ja laivastoyksiköiden suojelemiseksi että taisteluhelikopterien aseistamiseksi. Vuodesta 1988 lähtien Matran alun perin suunnittelemaan ohjukseen, josta on sittemmin tullut MBDA, on tehty useita merkittäviä parannuksia. Uusin versio, Mistral 3, otettiin palvelukseen muutama vuosi sitten armeijan kanssa, ja se sisältää uuden potkurin, joka lisää ohjuksen kantamaa yli 7 km:n nopeudella lähellä Mach 3:a, sekä uuden etsijän, joka on enemmän. tarkka ja tarjoaa paremman vastustuskyvyn vastatoimille ja vahvistetun taistelukärjen. Se voi hyökätä matalilla korkeuksilla toimiviin taistelulentokoneisiin sekä helikoptereihin ja droneja, joiden luotettavuus on yli 99 % ja onnistumisprosentti testien aikana noin 97 %.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Logo Metadefense 93x93 2 Sopimukset ja tarjouspyynnöt Defense | Ilmatorjunta | Espanja

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit