Arabiemiirikunnat peruuttavat 12 ranskalaisen H225M Caracal -helikopterin tilauksen

Joulukuussa 2021 Abu Dhabi ilmoitti tilaus 12 H225M Caracal -hyötyhelikopteria Airbus Helicoptersilta historiallisen 80 taistelukoneen tilauksen rinnalla Rafale modernisoimaan ilmavoimiaan ja korvaamaan Mirage 2000-9 -lentokoneen.

Sopimuksen arvo oli 800 miljoonaa euroa, ja se mahdollisti Marignanen teollisuuslaitoksen täyttämään tilauskannan, joka oli puutteellinen tänä aikana, jolle oli ominaista offshore-tehtäviin tarkoitettujen laitteiden tilausten merkittävä lasku, joka on Super Puman suosituimmuusalue.

Valitettavasti näyttää siltä, ​​​​että Airbus Helicopters ei ole onnistunut vakuuttamaan Lähi-idän asiakkaitaan. Itse asiassa, Muammar Abdulla Abushehabin, Tawazunin neuvoston puolustus- ja turvallisuusasioiden johtajan, joka on yksi Emiraattien puolustusministeriön tärkeimmistä neuvostoista, mukaan, sopimus irtisanottiin hiljattain.

Yhdistyneet arabiemiirikunnat pitivät Airbus-helikopterit yhteistyöhaluttomia

Tawazunin neuvoston mukaan Airbus Helicoptersin tekemä ehdotus osoittautui monimutkaiseksi, elinkaaren kannalta kalliiksi eikä kovin skaalautuvaksi lentokoneen mahdollisten modulaaristen mukautusten osalta tulevien tarpeiden mukaan.

Yhdistyneet arabiemiirikunnat tilasivat 12 H225M Caracalia 80 lentokoneen tilauksen ohella. Rafale
Yhdistyneet arabiemiirikunnat tilasivat 12 H225M Caracalia 80 lentokoneen tilauksen ohella. Rafale

Lisäksi Muammar Abdulla Abushehab selvensi aiheesta annetussa haastattelussa, että tämä päätös ei liittynyt millään tavalla poliittisiin näkökohtiin, vaan teollisuuden ryhmien ilmeiseen "motivaation puutteeseen" täyttää odotukset. Yhdistyneiden arabiemiirikuntien asevoimat sekä Abu Dhabin paikallisia tuotantovaatimuksia koskevien neuvottelujen epäonnistuminen.

Sellaisenaan Tawazunin neuvosto ilmoitti allekirjoittaneensa useita kumppanuuksia kansainvälisten yritysten kanssa vahvistaakseen Yhdistyneiden arabiemiirikuntien ilmailu- ja puolustusteollisuutta, mukaan lukien Boeing, Raytheon, Leonardo ja Saab, mainitsematta paradoksaalisesti yhtään ranskalaista yritystä. Pariisi on nykyään suurin puolustusvoimat. urakoitsija maassa, ja Yhdistyneet arabiemiirikunnat on ranskalaisen BITD:n suurin asiakas.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Sotilashelikopterin rakentaminen | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt | Yhdistyneet Arabiemiirikunnat

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

2 Kommentit

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit