Patriot PAC-3 -akun käyttöönotto Japanin Miyako-Jiman saarella raivostuttaa Pekingiä

Miyako-Jima on hieman yli 150 km2:n saaristo, joka sijaitsee noin 300 km Okinawan saaresta lounaaseen. Saarella asuu 45.000 2000 asukasta, ja siellä on lentokenttä, jossa on 1949 XNUMX metrin kiitotie, sekä useita kalasatamia ja tukikohta Japanin itsepuolustukselle. Tämän pienen saariston kiinnostavuuden tekee se, että se sijaitsee lähes tarkalla etäisyydellä Okinawasta ja Taiwanista ja että saari on itse asiassa täydellinen tukikohta Kiinan laivaston ja ilmaliikenteen ohjaamiseksi Etelä-Kiinan mereltä Tyynellämerellä tai Taiwanin ympäristössä. Itse asiassa se on myös huomattava este Pekingille sen pyrkimyksissä painostaa autonomista saarta merkittävästi vuodesta XNUMX lähtien, ja se voisi jopa olla lähtökohta mahdollisille ilma- tai merivoimille, jotka pyrkivät tukemaan Taiwania kansan vapautusarmeijan edessä. .


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Ohjuspuolustus | Ilmatorjunta | Rannikkopuolustus

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit