Northrop paljastaa vision tulevaisuuden Yhdysvaltain ilmavoimien tankkerilentokoneista

- Mainonta -

Viime kuukausina Yhdysvaltain ilmavoimat ovat esittäneet useita teoksia taistelulaivastonsa tulevaisuudesta tulevasta tankkerikoneesta lähtien. Tämä on kuudennen sukupolven NGAD-hävittäjäohjelma, joka korvaa F-6-lentokoneen ylivoimatehtävissä, Loyal Wingman -taisteludroneja, jotka tulevat mukana lentokoneessa, sekä tiettyjä F-22A:ita sekä tarvittavat muutokset tukilentokoneisiinsa, menossa ennakkovaroituslaitteet ilmasta ilmaan tankkaajille.

Tällä viimeisellä alueella USAF on ilmeisesti ottanut johtoaseman tarvittavassa kehityksessä peruuttamalla avoimen KCy-ohjelman tilauksestavain 75 KC-46A-tankkerilentokonetta KCx-ohjelmasta, eikä 150 suunnitellulla tavalla, jotta vapautuisi luottoja ja varoja tulevaa KCz-ohjelman kautta hankittavaa tankkerilentokonetta varten.

Toisin kuin KC-46A tai sen eurooppalainen vastaava A330 MRTT, KCz-ohjelman tavoitteena on kehittää lentokone, joka pystyy toimimaan erittäin haastavassa ympäristössä, kun taas Ukrainan ilmasota on osoittanut, että hävittäjä-torjuntahävittäjän ja pitkän kantaman ilma-ilma-ohjusyhdistelmän aiheuttama uhka oli merkittävä ja jopa ennakoitua tehokkaampie.

- Mainonta -
Yhdysvaltain ilmavoimien tuleva tankkerilentokone on hyvin erilainen kuin KC-56A

Useita tapoja vastata tähän rajoitteeseen harkitaan, kuten välitason tankkeridroneiden käyttöä, jotka, kuten taistelulentokoneiden Loyal Wingman, antaisivat tankkerien toimia turvallisella etäisyydellä, kun droonit tuovat polttoainetta. droneja mahdollisimman lähelle toiminta-aluetta.


LOGO meta Defense 70 Sotilaallinen ilmailurakennus | Tankkerilentokone | YHDYSVALLAT

Tämä artikkeli on tarkoitettu vain tilaajille

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
kaikki artikkelit ilman mainoksia, alkaen 1,99 €.

- Mainonta -

Uutiskirjeen tilaus

Rekisteröidy Meta-Defense-uutiskirje vastaanottaa
uusimmat muotiartikkelit päivittäin tai viikoittain

- Mainonta -

Jatkoa ajatellen

2 Kommentit

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit