Italian laivasto tilaa kolme uutta suurta 3 16.500 tonnin LXD-hyökkäysalusta

Italian laivastosta on tullut viidentoista vuoden ajan Rooman sotilaallisten ponnistelujen prioriteetti, jotta se olisi paitsi Välimeren altaan, myös monilta osin vanhan mantereen tehokkain merivoima, ylittäen sen. Ranskan laivasto ja erittäin voimakas kuninkaallinen laivasto tällä alueella. Tässä Rooma luottaa erittäin dynaamiseen teollisuuskonserniin Fincantieriin ja jatkuviin investointeihin. Vuodesta 2007 lähtien Marina Militare on hyväksynyt palvelukseen 2 Horizon-luokan ilmatorjuntahävittäjää, 8 Bergamini-luokan FREMM-fregattia, 3 Thaon di Revel -luokan PPA-fregattia vastaavaa raskasta partiovenettä, suurta logistiikkalaivaa Vulcanoa. sekä lentotukialukset Cavour ja Trieste.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Amphibious Assault | Sotilaallinen laivaston rakentaminen | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit