Pohjois-Korea lähestyy ensimmäisen tiedustelusatelliittinsa laukaisua

Vuonna 1980 käynnistetty Pohjois-Korean avaruusohjelma on kohdannut monia vaikeuksia vuosien varrella. Ensimmäinen laukaisu tapahtui vuonna 1998, ja se perustui Taepodong-1-kantorakettiin, joka on 25 metriä pitkä raketti, jonka lentoonlähtöpaino on 33 tonnia ja jonka oletettiin pystyvän nostamaan yhden tonnin satelliitin kiertoradalle matalalla. kiertoradalla 2500 km:n korkeudessa. Keskipitkän kantaman ballistiselle Rodong-1-ohjukselle kehitettyyn tekniikkaan perustuen laukaisu keskeytettiin, kun raketin kolmas vaihe syttyi tuleen 1600 2006 kilometrin lennon jälkeen. Toinen testi tehtiin vuonna 30 uudella 90 metrin ja 1 tonnin kantoraketilla nimeltä Unha-2 ja joka oli peräisin ballistisesta ohjuksesta Taepodong-45, mutta jälkimmäinen räjähti vain XNUMX sekuntia lentoonlähdön jälkeen.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa.

Meta-Defense täyttää 5 vuotta!

LOGO meta Defense 114 Pohjois-Korea | Flash Defense | Avaruusjoukot

- 20% Classic- tai Premium-tilauksellasi koodi Metanniv24, jusqu'au vain 21. toukokuuta !

Tarjous voimassa 10.-21. uuden Classic- tai Premium-, vuosi- tai viikkotilauksen verkkotilaukselle Meta-Defense-verkkosivustolla.


Jatkoa ajatellen

1 KOMMENTTI

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit