Romania tilaa 2 Scorpene-sukellusvenettä Ranskan laivastoryhmältä

Ilmoitus oli odotettu. Nyt näyttää viralliselta. Defenseromania.r:n mukaano, Romanian parlamentti on antanut hyväksyntänsä kahden Scorpene-sukellusveneen sekä kahden kuninkaalliselta laivastolta ostetun käytetyn miinantorjunta-aluksen hankinnalle.

Sopimus Ranskan kanssa kattaa Naval Groupin kahden sukellusveneen rakentamisen sekä torpedojen, huoltoelementtien toimitukset sekä joukon palveluita, mukaan lukien teknisen ja sotilashenkilöstön koulutus ja tuki, mukaan lukien sukellusvenesodankäynnissä.

Vaikka sopimuksen arvo on tiedossa, 2 miljardia euroa, sen sopimusaikataulua ei ole toistaiseksi julkistettu Romanian viranomaisten tai Naval Groupin toimesta.

Näiden kahden sukellusveneen hankinta lisää huomattavasti Romanian laivaston potentiaalia ja horjuttaa merivoimien tasapainoa Mustallamerellä, jota nykyään hallitsevat pääasiassa Turkin ja Venäjän laivastot, joista jälkimmäisellä on 6 636.3 sukellusvenettä. Mustanmeren laivasto.

Tehokkaat, huomaamattomat ja erinomaisilla taistelujärjestelmillä varustetut kaksi romanialaista Scorpènea ovat itse asiassa huomattava este Venäjän liikkumavapaudelle näillä vesillä sekä pinnan alla että alla.

Huomaa, että Constantan telakoiden Gowind 2500 -korvettien paikallista rakentamista koskeva sopimus ilmoitti vuonna 2019, että Naval Group ja teollisuusmies eivät löytäneet budjettiyhteyttä Romanian sivuston mukaan.

Romanialaisilla Scorpene-sukellusveneillä on paljon tekemistä Mustallamerellä
Venäjän Mustanmeren laivastossa on kuusi tavanomaista moottorikäyttöistä 6 Improved Kilo -sukellusvenettä. Romanialaisten Scorpènesin saapuminen järkyttää merkittävästi merivoimien tasapainoa tässä teatterissa.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 sukellusvenelaivasto | Sotilaallinen laivaston rakentaminen | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit