Kanadalainen lentokonevalmistaja Bombardier asettuu Boeingin P-8A Poseidonia vastaan ​​korvatakseen RCAF:n CP-140M Auroran

Ottawa ilmoitti maaliskuun lopussa lähettäneensä tietopyynnön American Foreign Military Salesille. ostaa 16 P-8A Poseidon -vartiolentokonetta lentokonevalmistaja Boeingilta korvaamaan 15 CP-140M Auroran jotka suorittavat näitä tehtäviä sekä sähköistä tiedustelupalvelua Kanadan kuninkaallisissa ilmavoimissa. Kanadan viranomaisten antamassa lehdistötiedotteessa täsmennettiin, että P-8A oli nykyään paras lentokone, joka pystyi suorittamaan tällä alalla vaadittavat tehtävät Kanadan ilmavoimille, varsinkin kun sen oli jo valinnut 4 viidestä jäsenmaasta. 5 silmät ja monet muut NATO-joukot. Yhteenvetona Kanadan lehdistötiedote, Poseidon ei ole tähän mennessä paras laite tämän tehtävän suorittamiseen, se on ennen kaikkea itse asiassa ainoa.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Logo Metadefense 93x93 2 Aviation de Patrouille Maritime | Canada | Construction aéronautique militaire

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit