Baltian maiden osalta uhka on edelleen kova, vaikka Venäjän armeijat kärsivät suurista tappioista Ukrainassa

Ennen Venäjän väliintuloa Ukrainassa vain harva Länsi-Euroopassa oli valmis antamaan uskoa Venäjän tai Valko-Venäjän naapurivaltioiden ja erityisesti Baltian maiden useiden vuosien ajan ilmaisemille huolenaiheille. Tuolloin useimmat Länsi-Euroopan maat pitivät näitä Tallinnan, Vilnan, Riian tai Varsovan varoituksia liiallisina ja vastasivat ennen kaikkea yleisen mielipiteen kollektiivisesta muistista johtuvaan tunteeseen.julkinen niissä maissa, jotka ovat tunteneet Neuvostoliiton tai Varsovan liitto. Helmikuun 24. päivästä 2022 lähtien sävy on luonnollisesti muuttunut radikaalisti.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 sotilasliittoumat | Venäjän ja Ukrainan konflikti | Viro

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit