Puola neuvottelee ruotsalaisten Saabin ennakkovaroituskoneiden hankinnasta

Kuten tiedämme, Puola on useiden vuosien ajan sitoutunut rakentamaan valtavan tavanomaisen maasotilaallisen voiman, jossa on 6 koneistettua divisioonaa ja muun muassa 1250 XNUMX nykyaikaista raskasta panssarivaunua, 1600 jalkaväen taisteluajoneuvoa, 700 155 mm itseliikkuvaa tykkiä tai jopa 500 useita raketinheittimiä. Näyttää siltä, ​​​​että Varsova pyrkii hankkimaan myös ensiluokkaiset ilmavoimat hankkimalla 32 F-35A-hävittäjää, 48 FA-50-kevythävittäjää ja aloittamalla keskustelut Soulin kanssa.mahdollinen osallistuminen KF-21 Boramae -ohjelmaan.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Awacs ja elektroninen sodankäynti | Sotilaslentokoneiden rakentaminen | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

2 Kommentit

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit