Iran testasi uutta keskipitkän kantaman ballistista MRBM Kheibar-ohjusta vastauksena Israelin iskuuhkiin

Iranin viranomaiset esittelivät uuden keskipitkän kantaman ballistisen ohjuksen MRBM nimeltä Kheibar, joka pystyy saavuttamaan Israelin alueen, ja juutalainen valtio ilmoitti jälleen olevansa valmis iskemään tarvittaessa Iranin ydinlaitoksiin.

Kaksi päivää sitten vastauksena Viimeaikaiset paljastukset Teheranin uuden ydinvoimalan rakentamisesta, Israelin puolustusministeri, Yoav Gallant viittasi jälleen epäsuorasti mahdollisiin Israelin ennaltaehkäiseviin iskuihin Irania vastaan ja sen ydinvoimavarat, sillä kansainväliset neuvottelut epäonnistuivat, jotta Teheran luopuisi uraanin rikastamisesta maan siviilitarpeiden lisäksi.

Israelin ilmavoimat ovat jo usean vuoden ajan Kheil HaAvir, juna suorittaa pitkän kantaman ratsioitaja siten pystyä iskemään droonien ja hävittäjien kautta Iranin paikkoihin, mukaan lukien lisätankkeja F-35i-koneisiinsa, jotka eivät heikennä, tai pikemminkin vain vähän, laitteen varkautta.

F 35I top Sotilaallinen voimatasapaino | Flash Defense | Ennaltaehkäisevät lakot
Israelilainen F35i Adir voi kuljettaa ulkoisia pudotustankkeja, jotka ei ole suunniteltu heikentämään sen varkautta liian merkittävästi

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Sotilaallinen voimatasapaino | Flash Defense | Ennalta ehkäisevät lakot

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

3 Kommentit

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit