Uuttavan Wargame-istunnon jälkeen Yhdysvaltain parlamentaarikot haluavat esiasetella aseita Taiwanissa

Yhdysvaltain parlamentaarikot harkitsivat uudelleen näkemyksiään sotilaallisesta tuesta Taiwanille sotaistunnon jälkeen

Tammikuussa 2023 perustetun edustajainhuoneen Yhdysvaltojen ja Kiinan kommunistisen puolueen välisen kilpailukomitean, jota usein kutsutaan "Kiinan komiteaksi", tehtävänä on tutkia Kiinan kommunistisen puolueen taloudellisia, poliittisia ja strategisia toimia kansainvälisesti. ja Yhdysvalloissa ja ehdottaa toimia vastaamiseksi. Yksi tämän 13 demokraattien ja 11 republikaanien edustajan muodostaman komitean polttavimmista ongelmista ei ole mikään muu kuin Pekingin taiwanilaiselle liittolaiselleen asettama kasvava uhka.

Saadakseen täyden mittauksen siitä, millainen avoin konflikti Yhdysvaltojen ja Kiinan välillä autonomisen saaren ympärillä olisi vuodesta 1947 lähtien, Kiina-komitea pyysi jäseniään osallistumaan sotaistuntoon vain kuukausi sitten. Kuten olemme jo raportoineet, se oli aiheena amerikkalaisten parlamentaarikkojen todelliselle tietoisuudelle, ei vain konfliktin laajenemisen riskeistä, vaan myös suurista tappioista ja lukuisista tuhoista, joita tällainen konflikti aiheuttaisi.

Itse asiassa ei ole yllätys, että Kiina-komitea ehdotti muutamaa viikkoa myöhemmin useita toimenpiteitä, joilla pyrittiin merkittävästi lisäämään taiwanilaisten ja amerikkalaisten varoittavaa potentiaalia Pekingiä kohtaan.

Yhdysvaltain parlamentaarikkojen kasvot taisteluistunnon aikana Tyynenmeren teatterissa osoittavat koetun kokemuksen intensiivisyyden
Yhdysvaltain parlamentaarikkojen kasvot taisteluistunnon aikana Tyynenmeren teatterissa osoittavat koetun kokemuksen intensiivisyyden

Näin ollen Pentagonin vuoden 2024 talousarviota säätelevän lain puitteissa Kiinan komitea antoi 10 suositusta Pääasiassa tähän tavoitteeseen tähtäävä tavoite, mukaan lukien lisääntynyt ponnistelu nopeuttaa Taipein tilaaman noin 19 miljardin dollarin sotilasvarusteiden toimittamista, mutta myös Tyynenmeren teatteriin lähetettyjen amerikkalaisten joukkojen määrän ja hajauttamisen vahvistaminen. Lisäksi hän suositteli Taiwanin etusijaa asetoimituksissa sekä Washingtonin Taipeille myöntämän sotilaallisen avun lisäämistä 500 miljoonalla dollarilla.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Logo Metadefense 93x93 2 Joukkojen sijoittaminen - Jälleenvakuutus | Sotilaslogistiikkaketju | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

2 Kommentit

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit