Ranskan laivasto kehottaa eurooppalaisia ​​laivastoja täyttämään Yhdysvaltojen jättämät tilat

Samalla kun amerikkalaista laivastoa pyydetään lisäämään toimintaansa Tyynenmeren alueella, Ranskan laivaston esikuntapäällikkö ranskalainen amiraali Pierre Vandier kehotti eurooppalaisia ​​laivastoja korvaamaan liittolaisensa täyttämään Yhdysvaltojen vapautuneet tilat.

Kuten tiedämme, kiinalaiset telakat laskevat joka vuosi vesille lähes kymmenen tuhoajaa ja fregattia sekä monia muita aluksia, mukaan lukien mahtavimmat ja nykyaikaisimmat, jotka on tarkoitettu turvottamaan Kansan vapautusarmeijan laivastoa.

Vastatakseen siihen, Yhdysvaltain laivasto voi edelleen luottaa laivastonsa tarjoamaan massaan ja tehokkuuteen sekä alueellisten liittolaistensa, kuten Australian, Japanin ja Etelä-Korean, uusiutuviin resursseihin.

Tulevina vuosina ja huolimatta Yhdysvaltain laivastotuotannon kasvusta Washingtonin on kuitenkin keskitettävä yhä enemmän resurssejaan Tyynellemerelle selviytyäkseen PLA:n vallan noususta, mikä vähentää tehokkaasti sen läsnäoloa muissa teattereissa. vähemmän alttiina.

Juuri ennakoidakseen tätä peruuttamatonta amerikkalaista kiihdyttämistä Kiinaa vastaan"Amiraali Pierre Vandier, Ranskan laivaston esikuntapäällikkö, kehotti Euroopan merijalkaväkeä järjestäytymään ja täyttämään Yhdysvaltain laivaston vapauttamat tilat., tilaisuuden yhteydessä Ensimmäinen Sea Lord's Seapower -konferenssi 2023 pidettiin Lancaster Housessa 16. ja 17. toukokuuta.

Ranskan laivasto ja Euroopan laivastot tekevät usein yhteistyötä käyttöönoton aikana
Eurooppalaiset laivastot tekevät usein yhteistyötä käyttöönotoissa

Ranskan amiraalille ei ole tärkeää vain, että Euroopan laivastot lisäävät läsnäoloaan Välimerellä sekä Pohjois-Atlantilla, perinteisillä toimintamailla, mutta myös Persianlahdella ja Intian valtameren pohjoisosassa, nimenomaan mahdollistaa Yhdysvaltain laivaston irrottautuminen ja samalla säilyttää merkittävä ja varoittava läsnäolo näillä eurooppalaisten toimittamisen kannalta kriittisillä alueilla, erityisesti hiilivetyjen osalta.

Itse käyttöönoton lisäksi amiraali Pierre Vandier vaati myös eurooppalaisten laivastojen yhteentoimivuuden lisäämistä ja vahvistamista sekä teknisellä että toiminnallisella tasolla, jotta eurooppalainen monikansallinen laivasto voisi toimia yhtenäisenä laivastona.

Kun tätä yhteentoimivuutta ja yhteistä kokemusta parannetaan, eurooppalaiset sijoitukset ovat paljon tehokkaampia ja varoittavampia, koska ne toimivat yhtenäisenä merivoimana, jotta mahdolliselta vastustajalta evätään kaikki mahdollisuudet, jotka voisivat saada hänet toimimaan.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Logo Metadefense 93x93 2 Joukkojen sijoittaminen - Jälleenvakuutus | Sotilaalliset liitot | Sotilaallinen koulutus ja harjoitukset

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

4 Kommentit

  1. […] Ainoa vaihtoehto tämän saavuttamiseksi perustuu siten puolustustaitojen siirtoon Yhdysvaltain laivastolta ja siten Valkoisesta talosta sen liittolaisille, kuten Natoon Atlantin, Välimeren ja Lähi-idän alueella. ja Australia, Japani, Etelä-Korea ja jopa Uusi-Seelanti vahvistaakseen valmiuksiaan Tyynellämerellä ja Intian valtamerellä, kuten Ranskan laivaston esikuntapäällikkö Admiral Vandier mainitsi vähän aikaa sitten. […]

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit