Sveitsin armeija on huolissaan kyvystään säilyttää työvoimansa

Sveitsin armeija on monella tapaa monien ihailu, ja se on ollut monia vuosia. Vain 8 miljoonan asukkaan ja vain 3.600 8.000 ammattisotilallaan se voi itse asiassa mobilisoida muutamassa päivässä 35.000 140.000 sotilasta ja 2014 XNUMX miestä teoreettisesta XNUMX XNUMX miehen työvoimasta DEVA:n (Army Development) -suunnitelman mukaan. voimaan vuonna XNUMX.

Lisäksi se on erittäin varusteltu tämän kokoiseen maahan, esimerkiksi 134 tankilla Leopard 2A4 modernisoitua, 190 CV90 jalkaväen taisteluajoneuvoa, 924 Piranha-panssariajoneuvoa sekä 36 taistelukonetta (tänään F5 ja F-18, huomenna F-35A) ja 25 Cougar- ja Super Puma -lentokonehelikopteria huolimatta 5 miljardin Sveitsin frangin budjetista. Se on vain 0,7 prosenttia maan BKT:sta, ja se on saatava 1 prosenttiin vuoteen 2035 mennessä Venäjän hyökkäyksen jälkeen Ukrainaan.

Miliisin armeijan periaatteella Sveitsin armeija perustuu 18–34-vuotiaiden miesten pakolliseen asepalvelukseen, joka on jaettu 4 kuukauden peruskoulutukseen, jota seuraa 3 viikon jaksot joka vuosi, tähän asti, asti. saavuttaa 245 työpäivää tai 34 vuotta.

Tämän lisäksi henkilökunta on käytettävissä hyökkäyksen sattuessa, vaikka heidän ei enää tarvittaisi päivittää vuosittaista päivitystä. Upseerien on puolestaan ​​palveltava pidempään, kun heidän arvonsa nousee.

Sveitsin armeija on tilannut 36 F-35A:ta korvaamaan edelleen käytössä olevat F-5- ja F-18-koneet.
Sveitsin armeija on tilannut 36 F-35A:ta korvaamaan edelleen käytössä olevat F-5 ja F-18.

Huolimatta tästä vuosisatoja vanhasta mekanismista, joka on varmistanut maan turvallisuuden, Sveitsin armeijalla on nykyään merkittäviä vaikeuksia säilyttää vahvuus. Joka vuosi alkuharjoittelujakson aikana jopa 7000 XNUMX varusmiestä päättää kääntyä siviilipalvelukseen sen sijaan, että liittyisi armeijaan.

Itse asiassa joka vuosi se menettää 2000 XNUMX uutta sotilasta teoreettiseen vahvuuteensa samalla kun se kohtaa merkittäviä toimintavaikeuksia.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Logo Metadefense 93x93 2 Politique de Défense | Flash Défense | Opinion publique

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

2 Kommentit

  1. […] Itse asiassa F-35:n tehokkuus riippuu paljon vähemmän miehistön maustamisesta kuin muiden lentokoneiden kohdalla, minkä oletetaan yksinkertaistavan menettelyjä ja jopa miehistön rekrytointia, koulutusta ja koulutusta koskevia vaatimuksia ja samalla parantaa loppukäyttöä. kykyjä. Tämä väite on osunut erityisesti Sveitsiin, maahan, jonka puolustusvoimilla on merkittäviä vaikeuksia ylläpitää joukkueidensa koulutustasoa. […]

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit