Yhdysvaltain laivaston jälkeen Yhdysvaltain merijalkaväen sotatarvikkeet etsivät Tyynenmeren teatteria varten

Vain muutama päivä sitten Yhdysvaltain laivasto ilmoitti miljardin dollarin ennätystilauksesta piilossa olevien ammusten hankkimiseksi, joita joskus virheellisesti kutsutaan kamikaze-drooneiksi, osana ohjelmaa, joka on merkitty salassapitomerkillä. Amerikan laivastolle tämä tarkoittaa sitä, että se varustaa itsensä pitkän kantaman välineillä, jotka pystyvät reagoimaan pääsyn epäämisen alalla tapahtuvaan kehitykseen, sekä yhä tehokkaammilla, liikkuvilla ja huomaamattomilla ilma- ja laivatorjunta-akuilla, mikä tekee ilma- ja meriiskuista paljon vaikeampia. ja riskialtista.

On selvää, että samat syyt johtavat samoihin seurauksiin. Todellakin, nyt on Yhdysvaltain merijalkaväen vuoro ilmoittaa aikomuksestaan ​​ottaa käyttöön suuri joukko vaeltavia sotatarvikkeita, jotka voivat kehittyä parveissa osana Force Design 2030 -uudelleenjärjestelyä, jonka tarkoituksena on mukauttaa sen rakenne ja doktriini nykyaikaisiin hajautettuihin sitoumuksiin. , erityisesti Tyynenmeren teatterissa, joka nykyään keskittää kenraalinsa kaiken huomion.

Merijalkaväen F35B pystysuorassa laskeutumisessa e1686066909840 Lappaavat ammukset | Puolustusanalyysi | Tykistö

Tarkemmin sanottuna ennen Joint-All Domain Command and Control -doktriinia, joka edustaa Yhdysvaltain armeijoiden jatkuvan kehityksen pilaria, Yhdysvaltain merijalkaväki luottaa nyt Expeditionary Advanced Base Operations (EABO) -operaatioihin, joiden ennustettu kapasiteetti on kaikki pääsyn ja kirjoittamisen estäminen hallita meri-, ilma- ja maatilaa, samalla kun sillä on riittävän kevyt rakenne ylläpitääkseen tiettyä liikkuvuutta.

Riippumatta keskipitkän ja pitkän kantaman ilmatorjunta-, ohjustentorjunta-, laivantorjunta- ja tykistöjärjestelmien sekä pystysuoran nousun ja laskun F-35B-hävittäjälentokoneiden tai lyhyen sekä Osprey, Kingin tarjoamien ilmavalmiuksien lisäksi Ori-, Viper- ja Venom-helikopterit, Corps haluaa nyt varustaa itsensä pitkän kantaman vaeltavilla ammusjärjestelmillä, joka on suunniteltu kehittymään parvessa vahvistamaan tai jopa täydentämään sen tykistöä ja ilmailua.

USMC:n parhaillaan testaamat ammukset voivat osua kohteisiin 100 kilometrin etäisyydelle, ja tavoitteena on nostaa kantama useisiin satoihin kilometriin tulevina vuosina. Ennen kaikkea joukko haluaa varustaa itsensä edullisilla ja nopeilla valmistamilla ja suhteellisen yksinkertaisilla sotatarvikkeilla, jotta se pystyisi lisäämään tulivoimaansa merkittävästi tiukassa aikataulussa vahingoittamatta muita jo alle budjetoituja varusteohjelmia. paine.

abrams US Marine Corps Lapping Ammunition | Puolustusanalyysi | Tykistö
Vuonna 2019 Yhdysvaltain merijalkaväki ilmoitti hylkäävänsä raskaat panssarivaununsa palatakseen ensisijaiseen tehtäväänsä, amfibiohyökkäystä.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Logo Metadefense 93x93 2 Lapping ammukset | Puolustusanalyysi | Tykistö

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit