Japani myöntää Mitsubishille 2 hypersonic-laivantorjuntaohjuksen suunnittelua vuoteen 2030 mennessä

Japani on säilyttänyt puolustusasennon, joka perustuu tiukkaan keinojen riittävyyteen ja alle 1 prosentin kynnyksen BKT:sta koko kylmän sodan ajan ja sen jälkeenkin, ja se on ryhtynyt edellisen vuosikymmenen puolivälistä lähtien modernisoimaan ja vahvistamaan armeijaansa. voimavaroja merkittävästi, erityisesti hankkimalla Japanin perustuslain kanssa tähän asti yhteensopimattomina pidettyjä keinoja, kuten Japanin laivaston vuonna 35 menettämän Japanin laivaston F-1945B-taistelukykyyn muunnetut Izumo-luokan helikopteritukialukset, jotka on muutettu sotilaslentokoneita käyttäviksi lentotukialuksiksi.

Vuodesta 2021 ja uuden puolustuspolitiikan valkoisen kirjan julkaiseminen, jossa Kiina, mutta myös Venäjä tunnistetaan uhiksi, joka on aiemmin varattu Pohjois-Korealle ja puoltaa Japanin tukea amerikkalaisille joukkoille Taiwanin kriisin yhteydessä, Tokio on myös sitoutunut lisäämään huomattavasti investointejaan häiritsevien sotilaallisten järjestelmien kehittämiseen, joita ovat muun muassa droonit, suunnatut energia-aseet, rautatieaseet, mutta myös yliääniaseet.

Näin Japanin viranomaiset ilmoittivat kolme vuotta sitten kahden hypersonic-ohjusohjelman käynnistäminen, joista toisella on laivanvastainen kutsumus, joka perustuu puoliballistiseen lentoradalle, ja toinen käyttää hypersonic purjelentokonetta iskeäkseen vihollisen maakohteisiin.

Jos laivantorjuntaohjuksen kehittäminen ei aiheuta haasteita teknologia-alan ulkopuolella, vaaditaan hypersonic maaiskujärjestelmän kehittäminen Tietty tulkinta Japanin perustuslaista, joka kieltää niin kutsutut hyökkäysaseet, sekä ehkäisevien lakkojen käsite.

06b 02 skaalaus e1686149816166 Yliääniaseet ja ohjukset | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt | rannikon puolustus
Japanin puolustusministeriön esittämä kuvaava kaavio hypersonic purjelentokoneella asetetun ohjuksen lentoradasta iskeäkseen maakohteisiin

Joka tapauksessa, Japanin puolustusministeriö myönsi näihin ohjelmiin liittyvät teollisuussopimuksetja julkaisi lehdistötiedotteen aiheesta 6. kesäkuuta. Joten yritys Mitsubishi Heavy Industries. Ltd:lle myönnettiin ensimmäinen vaihe hypersonic-laivantorjuntaohjuksen kehittämisessä käyttöön vuonna 2031, ja se kestää vuoteen 2026; sekä ensimmäinen osa vuoteen 2027 asti, joka koskee vuonna 2030 käyttöön otettavan hypersonic land strike purjelentokoneen kehitysohjelmaa.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Hypersonic-aseet ja ohjukset | Puolustussopimukset ja tarjouspyynnöt | Rannikkopuolustus

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit