Vastoin Yhdysvaltain ilmavoimien neuvoja Lockheed pyrkii edelleen sijoittamaan LMXT / A330-tankkerin Boeing KC-46:ta päin

Yhdysvaltain ilmavoimat ilmoittivat viime maaliskuun alussa päätöksestään palauttaa KCy-ohjelma, jonka tavoitteena on korvata osa vanhimmista edelleen käytössä olevista KC-135- ja KC-10 Extender -tankkerilentokoneista. vain 75 laitteeseen, kun alun perin suunniteltiin 160 laitetta.

Tämä ohjelma, jonka oli määrä saada aikaan kilpailu Boeingin KC-46 Pegasuksen välillä, jonka USAF valitsi jo vuonna 2011 osaksi KCx-ohjelmaa, ja Lockheed-Martinin LMXT-tankkeri, joka perustuu Airbusin A330 MRTT:hen, sen volyymia pienennettiin, jotta KCz-ohjelmalle vapautui krediittejä ja resursseja seurattavaksi, minkä pitäisi mahdollistaa sen uuden sukupolven säiliöaluksen suunnittelu, joka pystyy toimimaan kiistanalaisessa ympäristössä.

Joka tapauksessa Yhdysvaltain ilmavoimat ilmoittivat samanaikaisesti KCy-ohjelman volyymin vähentämisen kanssa, että ne aikovat olla käynnistämättä kilpailua tämän ohjelman ympärillä ja kääntyä suoraan Boeingin KC-46:n puoleen homogeenisen laivaston säilyttämiseksi. joka on helpompi ylläpitää.

Tämä päätös on selvästikin kaukana siitä, että Lockheed-Martin, joka ei ilmeisesti ole sanonut viimeistä sanaansa tästä aiheesta, tyydyttää Pentagonin valitsemaan mestarinsa Boeingin sijaan.

Boeing KC 135 Stratotanker e1686145958484 Tankkerilentokone | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut | Sotilaslentokoneiden rakentaminen
Yhdysvaltain ilmavoimilla on tällä hetkellä yli 380 KC-135 Stratotankeria, joista 240 on reservijoukoissa, jotka tulivat palvelukseen vuosina 1957-1965.

Monien asiantuntevien tarkkailijoiden suureksi yllätykseksi Lockheed-Martin ilmoitti LMXT-ohjelman johtajan Larry Galloglyn äänellä, että se oli valinnut General Electricin CF6-suihkusuihkukoneen LMXT:ään, mikä merkitsee Yhdysvaltain ilmavoimille, että Amerikkalainen ilmailujätti ei aikonut tyytyä päätökseen ilman Pentagonin kilpailua tällä alueella, kun taas LM:n mukaan sen lentokone tarjoaa paremman suorituskyvyn ja luotettavuuden kuin sen kilpailijan Boeingin.


Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 tankkerilentokonetta | Asevoimien budjetit ja puolustusponnistelut | Sotilaslentokoneiden rakentaminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

2 Kommentit

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit