Myös Kiinan kansan vapautusarmeijalla on vakavia rekrytointi- ja säilyttämisvaikeuksia

Jos olet säännöllinen Meta-defensen lukija, tiedät sen henkilöresursseja koskeva kysymys Siitä on tullut viime vuosina suuri ongelma useimmille länsimaisille armeijille, jotka kohtaavat samanaikaisesti kolme määrää heikentävää tekijää. Tämä koskee myös Kiinan kansan vapautusarmeijaa.

Hakemusten väheneminen, joka liittyy osittain asevelvollisuuden päättymiseen monissa eurooppalaisissa armeijoissa, mutta myös yleiseen mielipiteeseen, joka on vähemmän herkkä puolustuskysymyksille, lisää merkittäviä vaikeuksia rekrytoida armeijan odottaman profiilin omaavia ehdokkaita. korkeamman koulutuksen omaavaa henkilöstöä vaativat paikat ja väestön lisääntyvä istumista elämäntapa, mikä vaikeuttaa hakijoiden saavuttaa ammatin edellyttämät fyysiset kriteerit.

Rekrytointivaikeuksien lisäksi länsimaiset armeijat kamppailevat pitääkseen sotilaita sopimuksessa, ja monet heistä päättävät olla uusimatta sitoutumistaan ​​ensimmäisen tai toisen sopimuksensa päätyttyä, mikä aiheuttaa valtavia vaikeuksia pyramidin rakentamisessa. tehokkaat asevoimat.

Tällä alueella armeijat kohtaavat kilpailua siviilityömarkkinoiden taholta, jotka pitävät erityisen paljon armeijan hankkimista taidoista ja tarjoavat uraprofiileja, jotka ovat sekä paremmin palkattuja että paljon vähemmän rajoittavia kuin joukkojen sisällä.

kasvihuonetilaus Armeija Suunnittelu ja sotilaalliset suunnitelmat | Puolustusanalyysi | Puolustuslaitoksen viestintä
Suurin osa länsimaisista armeijoista kohtaa nykyään vaikeuksia henkilöstönsä ylläpitämisessä ja uusiutumisen varmistamisessa.

Olisi voinut ajatella, että tämä tilanne vaikutti vain länsimaisten demokratioiden armeijoihin. Tämä ei ole se tapaus. Itse asiassa myös kansan vapautusarmeijalla näyttää olevan lisääntyviä ongelmia lukumääränsä säilyttämisessä ja sopimussotilaiden säilyttämisessä. Perinteisen läpinäkymättömyytensä vuoksi PLA ei selvästikään kommunikoi avoimesti tästä aiheesta. Kuitenkin useita samansuuntaisia ​​ja samanaikaisia ​​tietoja, jotka on esitetty julkaisussa yhdysvaltalaisella DefenseOne-sivustolla julkaistu analyysi, todistavat tämän tilanteen.

Itse asiassa viime huhtikuussa Kiinan keskussotilaskomissio muutti merkittävästi Kiinan asevelvollisuutta koskevia määräyksiä, jotka muodostavat yli puolet PLA:n henkilöstöstä kahden vuoden asepalveluksessa. Muistakaamme, että virallisen kiinalaisen diskurssin mukaan jos asevelvollisuus on pakollinen, se koskee vain hyvin pientä määrää samassa ikäryhmässä olevia nuoria.

Toisaalta PLA on vähentänyt huomattavasti muotoaan viimeisten 30 vuoden aikana siirtyäkseen yli 4,5 miljoonan miehen massapohjaisesta puolustusarmeijasta moderniin ja erittäin ammattimaiseen 2 miljoonan sotilaan armeijaan, kuten länsimaiset armeijat. Toisaalta vapaaehtoisia asepalveluksessa oli niin paljon, että asevelvollisuus koski vain pientä osaa samasta ikäryhmästä. Mutta se oli ennen.

Huolimatta yli 1,4 miljardin asukkaasta Kiina kamppailee saadakseen kansan vapautusarmeijalle sen tarvitseman työvoiman
Huolimatta yli 1,4 miljardin asukkaan väkiluvusta Kiinalla on vaikeuksia tarjota PLA:lle sen tarvitsemaa henkilöstöä

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Sotilaallinen suunnittelu ja suunnitelmat | Puolustusanalyysi | Puolustuslaitoksen viestintä

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

3 Kommentit

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit