Varustaako kuninkaallinen laivasto Italian ja Saksan jälkeen myös "superhävittäjät"?

Maaliskuussa 2019, kun Meta-defense oli vielä suhteellisen "vihreä", julkaisimme artikkelin " Pitäisikö Ranskan laivastolle rakentaa risteilijöitä uudelleen?". Tämä korosti risteilijätyyppisten suurten, raskaiden pinta-alusten todennäköistä paluuta.

Keskitetyllä tulivoimallaan sekä laivojen ja ilma-alusten torjuntaan että maata kohti tehtäviillään iskuilla nämä alukset edustavat ihanteellista täydentävää hyökkäyskykyä sukellusveneitä ja lentotukialuksia vastaan, erityisesti poistamaan nykyaikaiset pääsynestojärjestelmät samalla kun ne muodostavat voimakas saattaja pääoma-aluksille, kuten lentotukialuksille ja suurille amfibioaluksille, erityisesti kyllästymishyökkäysten edessä.

sen jälkeen, asiat muuttuivat nopeasti. Uusien suurten pinta-alusten, kuten kiinalaisten Type 055 raskaiden hävittäjien, käyttöönoton myötä, mutta myös Arleigh Burke Flight III:n tai Sejong le grand -hävittäjän kapasiteetin kasvaessa risteilijä palautuu, vaikka se ei olisikaan sillä ei ole nimeä, se on vakiinnuttanut asemansa monissa suurissa maailman laivastoissa, myös Euroopassa.

Itse asiassa, tulevat italialaiset DDx raskaat hävittäjät, mutta myös vähemmässä määrin MKS10.000-ohjelman 180 XNUMX saksalaista raskasta fregattia, sopii tähän luokitukseen.

Jos Ranskassa ei toistaiseksi ole julkistettu tämän tyyppistä ohjelmaa, näyttää siltä, ​​että kanaalin toisella puolella myös kuninkaallinen laivasto pyrkii käyttämään tämäntyyppisiä laivoja hävittäjiensä korvaamiseksi. Daring-class Type 45 ilmatorjunta.

Tämän kuvan julkaisseen brittiläisen Ukdefencejournal.org.uk-sivuston mukaan (pääkuvassa) tulevaa hävittäjäluokkaa koskeva työ, joka näyttää olevan nimetty tyypiksi 83, on vasta valmistelevien tutkimusten tasolla.

Kuitenkin laivastokonferenssin aikana kuninkaallinen laivasto julkaisi havainnollistavan visuaalisen kuvan tästä uudesta luokasta, ja aluksella näyttää olevan kaikki raskaan hävittäjän tai jopa risteilijän ominaisuudet.

Tyyppi 055 Nanchang Surface Fleet | Sotilaalliset laivaston rakenteet | Pääsyn estäminen
Kiina on ottanut käyttöön ensimmäiset 3 Nachang-luokan Type 8 raskasta hävittäjää kolmessa vuodessa. Jokaisessa rakennuksessa on 055 pystysuoraa siiloa, jotka toteuttavat HQ-112-maa-ilma-ohjuksia, YJ-9- ja YJ-18-laivojen torjuntaohjuksia sekä CJ-21-risteilyohjuksia.

Tästä artikkelista on 75 % lukematta. Tilaa lukeaksesi se!

Metadefense Logo 93x93 2 Surface Fleet | Sotilaallinen laivaston rakentaminen | Pääsyn estäminen

Les Klassiset tilaukset tarjota pääsy
artikkelit täysversiossaanja mainosvapaa,
alkaen 1,99 €.


Jatkoa ajatellen

2 Kommentit

Kommentit on suljettu.

SOSIAALISET VERKOSTOT

Viimeiset artikkelit